Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yay Ağustos 2023: Ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Ağustos 2023: Ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 14:02

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki bir dolunay oluşacak.

Haberin Devamı

Bu dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi var. Üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlayabilir, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler ve eğitimle ilgili işlerinizi halledebilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgili konuları yavaştan sona erdirebilirsiniz.

Jüpiter’in sert açısı bu süreçte fikirlerinizi fanatik şekilde savunabileceğinize işaret ediyor. Abartılı bir çalışma temposuna girebilirsiniz, biraz dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak fena olmayabilir. İşinizle ilgili bir seyahate çıkabilirsiniz. Sağlık açısından boyun ve boğaz bölgenize özen gösterin.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Ağustos 2023: Ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay yaşanacak. Eğitim, yurtdışı, hukuk, yabancılar, reklam, tanıtım ve resmi işler ön planda... Seyahatler organize edebilir, yeni eğitimlere başlayabilir, önemli resmi işlerinizi halledebilirsiniz. Yalnız bu yeniaya Boğa burcundaki Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Günlük planlarınızda son dakika değişiklikleri meydana gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir, ani tepkiler verebilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza, özellikle de boynunuza, boğazınıza ve tansiyonunuza dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

Biraz içinize kapanabilir, hayatı ve kendinizi sorgulayabilirsiniz.

23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür Başak burcunda gerileyecek. İş kurmak, iş için yeni adımlar için uygun bir dönemde olmayabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. İş için kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde sorumluluk almak gerekir ve bir kısıtlanma durumu vardır. Odak noktanız aileniz ve gayrimenkuller olabilir. Ailevi sorumluluklarınız artabilir, onlara bakım ve hizmet vermeniz gerekebilir. İş konusunda bazı engeller ve stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Bu dönemde ailenizden ihtiyaç duyduğunuz desteği almanız zorlaşabilir. Biraz içinize kapanabilir, hayatı ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Ama bunu yaparken kendinize haksızlık etmeyin. Evde bir şeyleri toparlayıp, düzenleyip yeni kurallar koyabilirsiniz. Nihayetinde Satürn düzen getirmek demektir. Bu dönem eşinizin iş yükü veya sorumlulukları da artabilir ve onu manevi anlamda desteklemeniz gerekebilir. Ama taşınmak, yer değiştirmek isterseniz işler pek de hızlı ilerlemeyebilir.

 

BAKMADAN GEÇME!