Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Boğa Mayıs 2023: Duygusal krizler artabilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mayıs 2023: Duygusal krizler artabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 10:46

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması yaşanacak.

Haberin Devamı

Bu tutulmaya Merkür gerilemesinin sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konularda duygusal kriz ve sorumluluklar artabilir. Tutulma anında burcunuzda geri hareket eden Merkür’ün olması, iletişim krizlerine, dijital veya teknolojik sorunlara, seyahatlerle ilgili bazı aksaklıklara işaret edebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mayıs 2023: Duygusal krizler artabilir

Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz önem kazanacak. Belki söylemek istediklerinizi tam olarak söyleyemeyecek veya yanlış anlaşılabileceksiniz. Bu dönem bir şeyler imzalamak ya da yeni projelere başlamak için çok doğru olmayabilir. Mars’ın tutulmaya güzel etkileşimi, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan gelebilecek olan desteklerin yanı sıra imza gerektiren konulara ve dijital işler de işaret edebilir. Tüm iletişim kanallarınız aktif bir şekilde işlerken Merkür gerilemesiyle her şeye çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz önem kazanacak.

6 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçip 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. Burcunuzda seyahat eden Jüpiter, yeni başlangıçlar yapmanız için ve ikili ilişkilerde karşınıza türlü fırsatlar çıkaracaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakabilirsiniz, kazancınızda gözle görülür bir artış yaşayabilir, din ve felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mayıs 2023: Duygusal krizler artabilir

Atacağınız her adımda destek bulmanız çok daha kolaylaşacak, girişimlerinizin çoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için çeşitli olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze de daha düşkün olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacak, olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bu dönem gizli kalmış yeteneklerinizi geliştirebilir, bunları paraya çevirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gizli kalmış yeteneklerinizi geliştirebilir, bunları paraya çevirebilirsiniz.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla gündeminizde yeni başlangıçlar, somut adımlar, maddi kazançlar, iyi sağlık, büyümüş işler olacak. Bitirilmesi gereken iş ve ilişkileri bitirip yenilere doğru yol almanız için gökyüzü size destekleyecek. Kendinizi geliştirecek, kendinize yatırım yapacak, kişisel hedef ve isteklerinize odaklanacak ve bunları yaparken rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

Aşırı eleştirel olmaktan, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçının.

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Yola çıkacaksanız lütfen aracınızın kontrollerini yaptırın, ufak sorunlar tadınızı kaçırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevrenizle sözlü iletişimde agresif, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçının.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Mayıs 2023: Duygusal krizler artabilir

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla gerginlikler yaşanabilir. Bilgi, iletişim ve seyahatlerle ilgili konularda sorunlar olabilir, fikirlerinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

BAKMADAN GEÇME!