Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Boğa Ağustos 2023: Eski sevgililerden haber alabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Ağustos 2023: Eski sevgililerden haber alabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 10:56

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

İşiniz, kariyeriniz ve toplumsal imajınız bu dolunayın ana konusu... İşinizle ilgili bir süredir uğraştığınız konuları tamamlamayabilirsiniz. İş arayışınız bu dolunayla bu sona erebilir. Atacağınız adımlarla dikkat çekeceksiniz. Jüpiter’in sert etkileşimiyle zaman zaman abartılı ve coşkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuzlukları abartmayın. Yurtdışı bağlantılı işler ve projeler de gündeme gelebilir.

Sonradan pişman olacağınız yatırımlar yapmayın, dikkatli düşünün!

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcundaki yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu yeniayın konusu, ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul ve alım-satım. Evinizi değiştirebilir veya ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Uranüs’ün sert etkileşimiyle ani çıkışlarda bulunup ev hayatınızda huzursuzluklar da yaratabilirsiniz. Bu dönem epey elektrik yüklenebilirsiniz, topraklanmayı ihmal etmeyin! Ev içinde kazalar ve elektronik aletlerde sorunlar da söz konusu! Tahammülünüz azabilir, isyankâr olmaya eğilimlisiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Ağustos 2023: Eski sevgililerden haber alabilirsiniz
23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar, gecikmeler yaşanabilir. Bu dönem eski sevgililerden mesajlar, haberler alabilirsiniz. Öte yandan sonradan pişman olacağınız yatırımlar yapmayın, dikkatli düşünün!

Haberin Devamı

Size iyi gelmeyen bir ilişkinizi bitirebilirsiniz.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu, biraz sert bir dolunay! Çünkü Satürn’ün olduğu yere hem bir çeki düzen vermek hem de sorumluluk almak gerekir, üstelik kısıtlanma durumu da cabası... Odak noktanız dostlarınız olacak, arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, sosyal çevrenize yardım etmeniz gereken koşullar oluşabilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Boğa Ağustos 2023: Eski sevgililerden haber alabilirsiniz

Yalnız bu dolunay sürecinde enerjinizi bitiren ve size iyi gelmeyen bir sosyal ilişkinizi de bitirebilirsiniz. Bir arkadaşınız bir konuda size destek olmayabilir veya sizi engelleyebilir. Sosyal yaşamınıza çeki düzen vermeniz gerekebilir.

BAKMADAN GEÇME!