Gündem 24 Saat-19.02.2019

1dk okuma

Gündem 24 Saat-19.02.2019

Haberin Devamı

JANDARMA'DA FETÖ SORUŞTURMASI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı'nda yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 52 astsubay hakkında gözaltı
kararı verdi.

YILDIRIM TBMM BAŞKANLIĞINI ADAN'A DEVRETTİ

TBMM Başkanlığı görevinden ayrılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım görevi en yaşlı TBMM Başkan vekili sıfatıyla Celal Adan'a devretti. Öte yandan Binali Yıldırım, kendi imzasının da bulunduğu, '"Hayvan Hakları" ile "Teknoloji Bağımlılığı" konusundaki iki ayrı araştırma önergesini TBMM Başkanlığına sunduklarını bildirdi.

ESKİ BAKAN FİKRET ÜNLÜ HAYATINI KAYBETTİ

ESKİ devlet bakanlarından Fikret Ünlü, bu sabah hayatını kaybetti. Ünlü, bir süredir prostat kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Fikret Ünlü için 21 Şubat Perşembe günü TBMM’de tören düzenlenecek. Ünlü’nün cenazesi daha sonra doğum yeri Ermenek’e gönderilecek.

MARS’TA KWAK YELLERİ!

Haberin Devamı

Yapımcılar ile sinema işletmecisi CGV Mars Cinema Group arasında başlayan tartışma sonrası Güney Koreli şirketin Türkiye’deki CEO’su Dong Won Kwak’ın görevine son verildiği iddia edildi.

PAKİSTAN'DAN BM'YE ÇAĞRI

Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmut Kureşi, BM Genel Sekreterinden Hindistan'la yaşanan gerilimi düşürmesi için devreye girmesini talep etti. Keşmir'de düzenlenen saldırıda 44 Hint askeri ölmüş, Hindistan saldırganların Pakistan tarafından desteklendiğini iddia etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası: