Gündem 24 Saat- 06.08.2018

1dk okuma

...

Haberin Devamı

LEYLA’NIN KATİL ZANLISI İÇİN FLAŞ KARAR 

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan zanlı, güvenlik gerekçesiyle Elazığ'daki cezaevine nakledildi. 

CHICAGO’DAKİ TÜRK VATANDAŞLARINA UYARI 

ABD’nin en büyük müzik festivallerinden “Lollapalooza”nın düzenlendiği Chicago'da son iki günde silahlı saldırılarda 9 kişi öldü, 60 kişi yaralandı. Türkiye’nin Chicago Başkonsolosluğu vatandaşlarını kentin güney ve batısındaki mahallelere gitmemeleri konusunda uyardı. 

İYİ PARTİ’DE İSTİFA DEPREMİ 

Kurucu üyeler Nevzat Bor, Özcan Yeniçeri ve Yusuf Halaçoğlu istifa etti. MHP'den istifa ederek, İYİ Parti'nin kuruluşundan itibaren Genel Başkan Meral Akşener'in yanında olan Halaçoğlu, 26. Dönem’de İYİ Parti'nin Meclis'teki 5 milletvekilinden biriydi. 

ANKARA’DA FETÖ OPERASYONU 

Haberin Devamı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) “mahrem imamları” ile haberleştikleri belirlenen Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli 2'si muvazzaf 9 binbaşı hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 

FİLO KİRALAMA DEVİ BATTI 

Filo kiralama sektörünün önde gelen firmalarından Fleetcorp AŞ’nin batışı deprem etkisi yarattı. Şirketten geriye kalan mağdurlar arasında, filo kiralama hizmeti alan çok sayıda şirketin yanı sıra yüzlerce galeri de bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası: