Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Toprak Grubunun Yükselenle İlişkisi

Boğa, Başak ve Oğlak buçlarının yükselenle ilişkisi.

Haberin Devamı

Toprak grubundan olan Boğa, Başak ve Oğlak burçları, yükselen burçlarla birleştiğinde karakter yapısını nasıl etkiliyor? İşte, toprak grubu burçlarınnın yükselen gruplarıyla ilişkileri...

[fotogaleri=21]

Asıl Burç Toprak Yükselen Ateş ise

Asıl burcu toprak olan kişinin yükselen burcuna ateş rastlamışsa, genellikle taşkın bir karakter ortaya çıkar. Ancak bunlar su-ateş grubu kontrolü güç davranışlarda bulunmazlar. Aynı zamanda su-ateş grubundakilerin davranışlarının nedeninde duygusallık yattığı halde bunlarda mantıksal bir acelecilikten çıkan taşkın davranışlar görülür. Gururlu ve kararlı davranışlar, çevreye hükmedici kişilikler bu grupta meydana çıkar.

Asıl Burç Toprak Yükselen Hava ise

Toprak-hava ortaklığında iç dünyası karışık olan ama girdiği toplumlarda hemen uyum sağlayan kişilikler oluşur. Kafa olarak tutucu olsalar da eli açık, hareketli kişilerdir. Bunlar kendilerini çok kere eleştirirler.

Asıl Burç Toprak Yükselen Su ise

Toprak-su grubunda olanlar ise babacan, sevimli kişilerdir. Varlıkların üzerine titremek ve onları hep korumak içgüdüsü yerleşmiştir. Gerçek yaşamın temelinde maddenin önemini kavrayan fakat yaşam içinde bunun esiri olmayan kişilerdir. Mantık ile duygusallık arasında gelir giderler. Derin bir kıskançlık karakteri oluşmuştur.

Asıl Burç Toprak Yükselen Toprak ise

Asıl burç toprak ve yükselen toprak ise bunlar genel olarak kıt kanaat geçinen, hep şikayetçi olan ama servetlerini gizli tutan kişilerdir. Paralarını kendilerinden sonrakiler için biriktirirler. Mütevazı ve olgun yapıdadırlar ama biri paralarına göz dikmeye görsün, hemen bir midye gibi kabuklarının içine kapanırlar.

Astrolog Şenay Yangel

Haberin Devamı

HAVA GRUBUNUN YÜKSELENLE İLİŞKİSİ