Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

17 Mart’taki Büyük Kare dünyayı nasıl etkileyecek?

2012-2015 arası gerçeklemeye devam eden ve sonuncusu 17 Mart 2015’te gerçekleşecek Grand Cross (Büyük Kare)’un ülkemize yansımaları neler?

Haberin Devamı

2012-2015 arası gerçeklemeye devam eden ve sonuncusu 17 Mart 2015’te Grand Cross (Büyük Kare)’un ülkemize yansımaları neler?

17 Mart’taki Büyük Kare dünyayı nasıl etkileyecek

2012’den beri gerçekleşmeye devam eden Büyük Kare’nin sonuncusu gökyüzünde Uranüs-Plüton karesi 17 Mart'ta tamamlanacak, ancak etkileri uzun süre hissedilecek. Uranüs-Plüton karesi reformist enerjileri getirme çabasında olan kişilerle gelenekçiler arasında radikal şaşırtıcı zorlayıcı etkileri de tetikleyecek.

Güney Ay Düğümü ve Mars’ın zorlayıcı enerjisi zaten zor olan gökyüzü etkilerini daha da zorlu bir hale getirecek. Doğal afetler, depremler, sudan gelecek zararlar, eğitim alanında yaşanacak kaos, karşıt görüşlü öğrencilerin bir birleri ile çatışmaları sokaklarda da büyük gerginliklere yol açabilir.

Haberin Devamı

Çocuklarda hiperaktivite artabilir. Genel olarak stres, kazalarda artış yaşanabilir. Enerjimizi yapıcı olarak kullanmaya çalışmalı, sağduyumuzu kaybetmeden zorlukları başarıya çevirmek için mücadele etmeliyiz. Sevmeyi ve sahiplenmeyi unutan yürekler iyinin, güzelin, merhametin anlamını bilemez.

Yıkıcı değil yapıcı ve birleştiren davranışlarımızla biz olmaya çabalamamız gereken bir aydayız.