Demet Akalın'ın kızı Hira prenses oldu!

Ülkenin en çok takip edilen pop şarkıcısının kızı olması umurumda değil.

Haberin Devamı

HİRA PRENSES VE YEDİ CÜCELER

Demet Akalının kızı Hira prenses oldu

Geçen hafta Demet Akalın'ın kızı Hira'nın doğum günü partisindeydik. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler konseptiyle hazırlanan parti çocuklar için spor ve eğitimlerin yapıldığı bir mini club'da gerçekleşti.

HİRA, 2 YAŞ SENDROMUNUN ZİRVESİNDE

Hira, annesinin söylediğine göre 2 yaş sendromunun zirvesini yaşadığı için bir ara üstündeki kıyafetlerden sıkılıp kıyafetlerini çıkardı ve atletle kaldı. Anneler bilir o halleri, bazen bu minikleri giydirmek yerine ahtapot giydirsek daha kolay olur gibi geliyor bana. Işık artık 4 yaşını doldurmak üzere olduğu için bu tür partilerde eğleniyor ve hatta beni sürekli yanında istemiyor. Doğum gününde animasyon ekibi ve mekanın çocuklarla ilgilenen abla ve abileri olduğu için ben de arkadaşlarımla sohbet etme imkanı buldum. 

Demet Akalının kızı Hira prenses oldu

Işık ve Hira'nın fotoğraflarını çekerken o masum hallerine bittim. Onların dünyasında hesap kitap yok. Her ne kadar Hira üzerinde fazla ilgi olduğunun farkındaysa da ülkenin en çok takip edilen pop şarkıcısının kızı olması umurumda değil. Onların dünyası anne ve babaları, yakın çevrelerinden ibaret. Keşke hep öyle masum kalabilsek. Hira'ya anne ve babasıyla mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Demet Akalının kızı Hira prenses oldu

Çocuk saflığını her daim kalplerimizde koruyabilmemiz dileğiyle...

Yazarın Tüm Yazıları