Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

İngiliz makyaj gurusu ile tanıştırayım sizleri

Lisa Eldridge, 2009 senesinde açtığı blogu ile milyonlarca kadınla pratik önerilerini paylaşıyor. Çok kısa sürede muhteşem görünmenin yollarını sunuyor ve sezonun trendlerini aktarıyor.

Haberin Devamı

O hem dünyaca ünlü bir markanın Makyaj Kreatif Direktörü, hem blogger hem de popüler dergilerin ve lüks markaların aranan makyaj sanatçısı! Lisa Eldridge’den bahsediyorum, tanımayanlarınız varsa İngiltere’nin hatta dünyanın en ünlü makyaj sanatçılarından biri diyebiliriz onun için! İsmini hiç duymamış veya hatırlamıyor, adım adım makyaj sanatını paylaştığı muhteşem videolarını da izlememiş olabilirsiniz ama ünlülerde onun yaptığı makyajları mutlaka görmüşsünüzdür.

İngiliz makyaj gurusu ile tanıştırayım sizleri

Lisa Eldridge, 2009 senesinde açtığı blogu ile milyonlarca kadınla pratik önerilerini paylaşıyor. Eldridge, çok kısa sürede muhteşem görünmenin yollarını sunuyor ve sezonun trendlerini aktarıyor.

Haberin Devamı

Dünya çapında ünlü birçok marka da İngiliz makyaj gurusuyla çalışmak için yarışıyor. Tavsiyeleri altın değerinde anlayacağınız. Bu kadar ünlü olmasının en büyük sebebi gerçekten bu işi tam anlamıyla biliyor olması. Videolarında; gündüz makyajı-gece makyajı nasıl yapılır, nasıl koyu renk ruj sürülür, dumanlı göz makyajı ve doğal makyaj nasıl yapılır, kısa sürede makyaj yapmanın incelikleri gibi her kadının ihtiyacı olan konulara değinen Eldridge, makyaj yaparken ayrıca hem markaları bir yandan tanıtıyor hem de çok özel tüyolar veriyor. Cilt sağlığına verdiği önem de ayrı!

Dünyaca ünlü dergilerin kapaklarında, gala gecelerinde özellikle ünlülerden; Kate Winslet, Keira Knightley, Alexa Chung, Sienna Miller ve Jessica Biel gibi isimlerde onun makyajlarını sık sık görebilirsiniz. Örneğin 2013 yılında bir dergi çekimi için Kate Winslet’a uyguladığı bu fotoğraftaki makyaj için gelmiş geçmiş en iyi, en sade aynı zamanda da en çarpıcı makyaj diyebiliriz.

İngiliz makyaj gurusu ile tanıştırayım sizleri

Ünlüler gibi görünmenizi sağlayacak makyaj dokunuşları için işin sırrını bilmeniz yeterli. En kısa sürede Lisa Eldridge’nin bu adresteki blogundan işin tekniğini öğrenmeye çalışabilirsiniz.