Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Gözler İstanbul Moda Haftası’nda!

İstanbul bugün, güneşli bir hava eşliğinde şahane bir moda haftasına gözlerini açtı. New York, Milano, Londra ve Paris’ten sonra sıra nihayet İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

İstanbul bugün, güneşli bir hava eşliğinde şahane bir moda haftasına gözlerini açtı. New York, Milano, Londra ve Paris’ten sonra sıra nihayet İstanbul’a geldi. Bu yıl 13-18 Ekim tarihleri arasında Tophane-Karaköy'deki Antrepo 3’te gerçekleştirilecek Mercedes Benz Fashion Week Istanbul için her geçen gün sayısı artan başarılı tasarımcılarımız ve modaseverler yerlerini aldı.

Haftanın açılışı bugün Hatice Gökçe’nin defilesiyle yapılacak. Her biri birbirinden değerli 40 tasarımcının koleksiyonlarını sergileyeceği İstanbul Moda Haftası’nda benim gözüm özellikle her zaman beğenerek takip ettiğim Meltem Özbek’te olacak.

Tasarımcıların çoğu Karaköy Antrepo 3’te defile yaparken, bir kısmı Studio alanında mini defile ve yaratıcı sunumlar eşliğinde koleksiyonlarını tanıtacak. Bu sezon da koleksiyonlarını Antrepo 3 dışında sergilemeyi tercih eden tasarımcılar da var tabii ki.

Haberin Devamı

Moda haftasına her isteyen katılamıyor ne yazık ki, davetiyeniz olması gerekiyor. Ama ünlü blogger ve dergilerin sosyal medya hesaplarından takip edebileceğiniz gibi Karaköy’e de bir gidip defileler arası o havayı soluyabilirsiniz. “Karaköy’de alternatif fazla, nerelerde takılsak?” diyorsanız önerilerim için tıklayın!