Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Geri sayım başladı!

Uluslararası ve Türkiye’deki birçok galeriyi İstanbul’da bir araya getiren ArtInternational, yerli ve yabancı ziyaretçilere İstanbul’un sanat merkezi olmasının yanı sıra zengin kültürel mirasını da tanıtma şansı sunacak.

Haberin Devamı

Biraz tatil yazılarıma ara verip İstanbul’da Eylül ayında geçen yılın en önemli sanat olaylarından ArtInternational’ın, ikincisinin gerçekleşeceği haberini vermek istiyorum.

Sanatla ilgilenenler bilirler, ilki geçen sene yapılan İstanbul’un yeni uluslararası sanat fuarı ArtInternational’ın bu sene de 26-27-28 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacağı duyuruldu.

Uluslararası ve Türkiye’deki birçok galeriyi İstanbul’da bir araya getiren fuar, yerli ve yabancı ziyaretçilere İstanbul’un sanat merkezi olmasının yanı sıra zengin kültürel mirasını da tanıtma şansı sunacak.

Geri sayım başladı

ArtInternational’a kardeş geliyor!

Yapılan açıklamalara göre ayrıca ArtInternational’ın gerçekleşeceği tarihlerde, Haliç Kongre Merkezi’nin Kuleli Binası’nda Moving Image video sanatı fuarı da gerçekleşecek. ArtInternational’dan bağımsız gerçekleşecek Moving Image, dünyanın farklı bölgelerinden video işlerini İstanbul’da buluşturacak.

Haberin Devamı

İki günü hafta sonuna denk gelen, bilet fiyatları da gayet makul olan fuarı ziyaret etmemek için bir nedenimiz olmamalı. Böyle programlara yabancı ziyaretçiler dışında bizden de fazla katılım olursa ilerleyen yıllarda farklı farklı daha birçok sanat etkinlikleriyle buluşuyor, onlara ev sahipliği yapıyor olacağız.

istanbulartinternational.net