Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Bayrama özel kombin önerisi

Bayrama birkaç gün kala hala alışverişe çıkmadıysanız ilham alabileceğiniz bir kombin ile karşı karşıyasınız! Stil sahibi olmak isteyenler, bu kombin sizin için iyi bir başlangıç olabilir.

Haberin Devamı

Bayrama birkaç gün kala hala alışverişe çıkmadıysanız sizin için bazı önerilerim var. Artık bayrama özel alışverişe çıkmıyor olabiliriz ama ben hala “Bayramlık”ların özel bir yeri olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu kıyafetler belki ilk defa bayramda giyiliyor ama son kez olmuyor.

Özellikle size önereceğim bir kombin her daim şık bir stil yakalamınız için çok uygun. Bu markalara da kesinlikle takılıp kalmayın, pahalı ya da ucuz fark etmez, işin sırrı vücudunuza uygun bir stil yakalamakta :)


Topshop

Bayrama özel kombin önerisi

Topshop Kate Moss koleksiyonunda yer alan bu püsküllü ceket modeli bu sene çok moda. Deri ve süet püsküllü modelleri istediğiniz renkte, birçok markada bulmanız mümkün. Kıyafetlerinize hem spor hem şık bir hava katan bu ceketleri aşağıdaki gibi bir etek ve üstle, uzun bir elbiseyle veya skinny bir jean ile kombinleyebilirsiniz.


Acne

Haberin Devamı

Bayrama özel kombin önerisi

Gri ve bej renginin uyumu sizce de muhteşem olmamış mı? Normalde çoğumuzun aklına gelmeyecek bu iki renk kombini, bu deri etek ve üst kesimle cool bir stil yakalamış. Bu kombinden ilham alın ve en kısa zamanda bu parçalar için dolabınızda yer açın.


Casadei

Bayrama özel kombin önerisi

İtalyan ayakkabı markası, Sonbahar-Kış Sezonu için her zamanki gibi hem şık hem spor şahane botlar tasarlamış. Bu gri ankle boot elbise, ceket ve çantayla harika bir uyum yakalıyor. Bu sezon her markada buna benzer ankle boot’lar bulabilirsiniz.


Cambridge Satchel

Bayrama özel kombin önerisi

Son olarak bu Cambridge Satchel “The Shoulder Bag” model çanta ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Yeni sezonda spor havadan biraz kurtulan modelleriyle dikkat çeken Satchel’lar her tarz ile rahatlıkla kullanılabiliyor.