Göğüs estetiği rehberi

Göğüs dikleştirme ile daha sıkı ve daha genç göğüslere kavuşmak mümkün

Haberin Devamı

Göğüs estetiği, göğüslerin boyutuna katkıda bulunabilir, şekil ve göğüs asimetrisinin düzeltilmesine yardımcı olabilir.

GÖĞÜS BÜYÜTME

Doğal göğüs yapıları küçük olan, göğüslerinin şeklinden ve boyutundan memnun olmayan kişiler yaygın olarak göğüs estetiği tekniklerinden destek alır. Bunun için meme implantlarından faydalanılır.

Meme implantları meme boyutunu arttırmak için kullanılan tıbbi ürünlerdir. Çok çeşitli şekil ve boyutlara sahiptirler. Kadınlar genellikle doğal görünüm ve doğal his sağlayan silikon implantları tercih eder.
Silikon implantlar, silikon jel ile önceden doldurulur ya da temassız meme estetiği tekniği ile yerleştirildikten sonra doldurulabilir.
Yaş, yer çekimi ve genellikle gebelik sırasında emzirme sırasında göğüsler ve meme başı travmalarına bağlı olarak hastalar göğüslerinin durumundan, şeklinden, hacminden ve konumundan memnun olmayabilir. Bu sıklıkla bir kadın yaşlandığında doğal olarak gerçekleşirken, hızlı kilo verme ve gebelik gibi işlemler süreci hızlandırabilir ve bazı kadınlar genç yaşta göğüslerini dolgunlaştırmak isteyebilir.

Haberin Devamı

GÖĞÜS DİKLEŞTİRME

Tek başına gerçekleştirildiğinde bile bir göğüs dikleştirme işlemi, etkili sonuçlar sağlayabilir ve sarkık veya yaşlı göğüs görünümünü tamamen tersine çevirebilir. Birçok kadın, beraberinde göğüs büyütme estetiği de talep edebilir. Bununla birlikte, potansiyel bazı hastalar, göğüs dikleştirme ile daha sıkı ve daha genç göğüslere erişebilmesine rağmen bazı durumlarda daha genç bir görünüm için göğüs küçültme estetiği de talep edebilir.

Göğüs estetiği rehberi

GÖĞÜS DİKLEŞTİRME ve büyütme

Estetik cerrahide meme dikleştirme ile meme büyütme operasyonu bir arada içeren bir kombinasyon cerrahisi sunabilir. Ameliyat, göğüs kaldırma estetiğinin bütün özelliklerini içerir, ancak sıkılık, hacim ve göğüs dikleştirme teknikleri aracılığıyla dokunun alınmasından oluşan her boyuttaki kayıpları gidermek için göğüs implantlarının dahil edilmesini içerir. Göğüs implantları, göğüslerin üst kutbuna dolgunluk katmak için göğüs kasının altına yerleştirilir.

Meme estetiği operasyonları hakkında size özel daha ayrıntılı bilgi almak için estetik cerrahlara başvurmanız tavsiye edilir.
Sevgilerimle…

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları