Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Yılın ilk Güneş Tutulması: 15 Şubat Kova burcunda

Artık vazgeçtiklerin kadar özgürsün.

Haberin Devamı

15 Şubat 2018 Perşembe günü gece kısmi güneş tutulması 27 ° Kova burcun da gerçekleşecek. Fikirler ve iletişim konusunda büyük bir odak noktasına sahip olacağız neden mi?

Bu tutulmada Merkür gezegeni oldukça önemli bir vurguda bulunurken ayrıca güneş tutulmasına astrolojik açıdan iki önemli asteroitte eşlik ediyor.

JUNO VE HYGEİA!

Juno, sevgi, ruh eşi, kadersel aşk ve arkadaşlık anlamına gelirken Hyheia, sağlık, bakım ,şifa ilaç anlamı taşımaktadır.

Tutulma haritasında Juno’nun Kova burcun da olması önümüzdeki 1,5 yıllık süreçte ilişkilerimiz adına farklı bir boyuta ilerleyeceğimizi de göstermektedir. Artık istediğimizde kendimizle baş başa kalabilme fikri oluşacak. Bağımlılık getiren ilişkilerden kurtulmak isteyeceğiz. Sürekli bir beraberlik yerine, aralarda görüştüğümüz, iyi zaman geçirdiğimiz ve zekâsından fayda gördüğümüz, anlaştığımız kişilerle beraber olmayı tercih edeceğiz. Tabi bunun yanı sıra geleceğe yönelik İlişkiler hayatınız da sağlam bir temel sağlayacaktır. Aile ilişkilerini değerlendireceksiniz. Kişisel özgürlük ve bireylik kişinin ihtiyacıdır. Güneş tutulmasında Uranüs gezegeni olumlu bir unsur oluşturuyor. Bu, hayatınızı iyileştirmek için olumlu değişiklikler yapabileceğiniz anlamına gelir. Bu, size daha mutlu, daha sağlıklı ve daha keyifli bir hayat vermek için heyecan verici yeni fikirler ve teknolojilerle birlikte, özgürlüğün ve seçimin size ait olduğunu gösteren bir tutulmadır.
31 Ocak ay tutulmasıyla birlikte gerçekleşen güneş tutulması ile artık evliliklerinde zorla baskı gören, boşanamayan ya da zorla kölelik durumundaki kadınlara yeni bir farkındalık ve değişim zamanı sinyali vermektedir. Bu, genel olarak kadınların ve özellikle annelerin hakları, sağlığı, refahı ve eğitimi için iyi bir tutulma aşamasıdır.

Haberin Devamı

Güneş tutulması, Ay'ın Dünya ile Güneş arasında geçen normal bir yeni ay evresidir. Ancak Güneş tutulması daha güçlüdür, çünkü Ay Güneş'i karartır. Yeni ay bir döngünün sonunu ve yeni döngünün başlangıcını temsil eder. Yeni bir ay etkisi 4 hafta sürer ancak güneş tutulması yaklaşık 6 ay sürer.

Haberin Devamı

Astrolojide en güçlü ve en önemli husus güneş tutulmasıdır. Bu, tüm olasılıklar masanın üstünde ve kendinizi geleceğe yönelik yeni planların ön planında tutabileceğiniz anlamına geliyor. İlerleme yolunda yeni ve yaratıcı yollar ararken eski alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı sorgulamanın zamanı geldi. Bu yeni bir başlangıç yapmak için ideal bir zaman, bu nedenle bir kâğıt üzerine yeni hedeflerinizi yazın. 31 Ocak 2018'de ay tutulmasında bulunan temalar daha fazla görünürlük kazanacaktır. O zaman birlikte, 12 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşecek güneş tutulmasına kadar bir takım hazırlıklar yapmalıyız.

Güneş tutulması Merkür ile kavuşum halinde olduğu için, bu tutulmanın odak noktası düşünce ve iletişiminizdir. Merkür aynı zamanda akılcılık ve akıl yürütme, ilk ve orta öğretim, mahallemizi, kardeşlerinizi ve kuzenlerinizi, kısa mesafeli ulaşım yerlerini, haberleri, bilgileri ve yeni gelen kuralları oluşturur. Merkür hızlı, canlı, uyarlanabilir, değişkendir, duyarsız ve meraklıdır. Zihinsel etkinlikte bir artış, genel sohbet ve fikir ve düşüncelerin paylaşımından da gelir. İlginizi çeken konuların yanı sıra günün haberleri, sohbetler, toplantılar ve geçmişteki tartışmalarınız hakkında konuşmak isteyeceksiniz. Bu güneş tutulması, internette bir blog başlatmak veya bir kitap yazmak için doğru zamana işaret eder. Ayrıca planlar yapmak ve iş fırsatlarını başlatmak, pazarlık yapmak, satın almak ve satmak için iyi bir zaman.
Bu tutulma, aynı zamanda başkalarının veya toplumsal beklentilerin üstesinden gelmeye çalışmaktan kendini alıkoymaktan ziyade kendinize gerçekten güvenip kendi ilhamınızı ve kendi çağrınızı takip etmenizi yönlendiriyor olacak. Kişi kendini bilmez ise tekâmül sürecini tamamlayamaz kuralı en önemli konu olacak. Hatalarımıza yeniden dönüp bakacağımız ve kendimizle ilgilide bazı hataları fark edebileceğimiz bir süreç başlıyor. Yani ilişkilerde ben dediğimiz ve bundan dolayı sorunlar yaşadığımız her konu için artık biz demeyi göze almamız gerekecek. Bu noktaya gelebilmek elbette ki kolay olmayacaktır. Egolarımızı ve kabuklarımızı kırıp özgürleşmeyi seçmemiz gerekecektir.

Haberin Devamı

Yılın ilk Güneş Tutulması: 15 Şubat Kova burcunda

Kova Burcunun temalarını yoğun bir şekilde hayatımıza yansıtan önemli alanlar başlıca;

İnsanlarla olan iletişimlerimiz ve sınırlarımız,

Özgürlük ihtiyacımız,

Entelektüel alanlarımız,

Bilginin en üst düzeyine ulaşma arzusu

Ben veya biz olabilme sorunları üzerine önemli etkiler taşımaktadır.

Sosyal çevre ilişkilerinde bazı farkındalıklar yaşayıp aydınlanabileceğimiz bir süreç.

Arkadaşlıklarımızı yeniden gözden geçirebiliriz.

Bir arkadaşlık ilişkisinde hiç beklemediğiniz bazı problemle karşılaşıp bu zaman kadar görmezden geldiğiniz sorunlu süreci yeniden gözleme tabi tutabilirsiniz.

Uzun zamandır süregelen kısırdöngülerinizi fark edip bunlardan da arınabilirsiniz.
Gücünü kötüye kullanan ve bununla kibirlenen insanlarında yumuşayacağı özüne dönebileceği hatalarının farkına vardığı önemli bir dönem.

Haberin Devamı

Bu tarz kişiler hatalarını fark edip ani bir olay deneyimleyerek hayatlarında yeni kararlar alabilirler.

Bunun yanında bazı gizli düşmanlıklar ve arka plan oluşumları çok net bir şekilde ortaya dökülebilir.

Özellikle çalışma ortamınız ve sağlığınız, gündelik işlerinizi ifade eden alanda hem değiştirmek istediğiniz hem de gücünüzün henüz elvermediği sorunları aşmak isteyebilirsiniz.

Duygusal bağımlılıklarımızda önemli kopuşlar yaşayabileceğiniz bu süreci daha sakin ve objektif bir şekilde atlatmanız şartları sizin lehinize çevirebilir.

Sorunlu ve ağır aksak yürüyen ilişkilerde ya da çeşitli nedenlerden dolayı ısrarcı devam edilen ilişkilerde önemli sınanmalar ve bitişler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Kendi hayatımıza kendimiz nasıl hâkim olabiliriz bu konuyu bolca düşünüp tartışacağız. Çevremizden bu eğilimlerimize karşılık yanıltıcı bazı öneriler alabiliriz ama önemli olan bizim düşüncemiz ve bunu nasıl uygulayacağımız olacaktır.

İlişkilerde eksikliklerini önce fark edip değişime karar veren kişi büyük dönüşeme karşı durmadan zaferini kazanmış olacaktır.
Bankalarda finansal ve ekonomik yolsuzluklar ile ilgili dosyalar gündeme gelebilir. Dijital banka şifreleri, hackerlik, sosyal mühendisliğin arttığı daha fazla bilişim güvenliğine önem verilmesi gereken zorlayıcı bir süreç olabilir. Çeşitli bilgi güvenliği önlemleri alınması gerekebilir.

Teknolojik ve nükleer güç gösterileri ise birden ortaya çıkabilir.

Dememiz o ki; Eğer etrafında herkes şaşkına dönmüş, yollarını şaşırmış ve bundan seni sorumlu tutarken, sen kendi tuttuğun yoldan ayrılmaz ve başını dik tutabilirsen, beklemeyi bilir ve beklemekten yorulmazsan, başkaları seni aldatırken sen yalanla iş görmezsen veya onlar senden nefret ederken sen nefret etmeye yanaşmazsan ve bütün bunlara rağmen fazlasıyla iyi görünmez ve fazlasıyla baskıcı konuşmazsan, rüya görüp rüyalarının kölesi olmazsan, düşünüp her türlü düşüncelerini hayatının esas gayesi yapmazsan, eğer zafer ve yenilgiyle karşılaşabilir ve bu iki şeye karşı aynı şekilde kayıtsızca hareket edebilirsen, söylediğin hakikatlerin reziller tarafından akılsızları aldatmak için değiştirilerek kullanıldığını işitmeye tahammül edebilirsen veya yapmak için bütün hayatını verdiğin şeylerin bir an içinde yıkıldığını görür de tekrar eğilir, yorgun vücudun ve yıpranmış ellerinle onları yeniden yapabilirsen;Hayatta elde ettiğin bütün kazanç ve başarıları bir yığın yapar ve hepsini bir yazı-tura bahsiyle feda edebilirsen ve kaybeder, sonra da baştan başlayabilirsen ve bütün talihsizliklerini unutup kimseye ondan bahsetmezsen, eğer kalbin, sinirlerin ve kasların bitmiş, içinde yalnız dayan diyen iradenden başka bir şey kalmamışsa ve sen onları tekrar çalıştırabilirsen, krallarla gezer sağduyunu elden bırakmazsan, herkesle konuşabilir fakat faziletini muhafaza edebilirsen, ne düşmanların ne de dostların seni incitebilirse, Herkes sana güvenebilirse, fakat bu güven de sınırsız olmazsa,Eğer sen ömrünün her dakikasına 60 saniyelik değer verebilmişsen, işte zaman içindekilerle beraber bütün dünya senin olur. Hatta bundan da daha üstün, sen bir insan olursun. Bunlar sana da söylenmiş öğütlerdir. Düşün ve öyle davran.

Yılın ilk Güneş Tutulması: 15 Şubat Kova burcunda

TUTULMANIN BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ:

15 Şubat'ta yaşanacak olan Kova burcundaki güneş tutulması ile hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için sınırsız olanaklar yakalayabileceğinizi size hissettirecek. Bu noktada önünüze çıkan her fırsatı değerlendirmeli ve gelecekle ilgili tüm olanakları zorlamalı ve kendinizi geliştirmek adına hiç bir yeniliğe karşı olmamalısınız. Çünkü bazen zorlandığımızı hissettiğimiz noktalarda aslında hayat bizi testten geçiriyor o noktada değişime zorluyordur. Kariyerinizde önemli bir sıçrama sizin yüzünüzü güldürecek.İstediğiniz şekilde yaşamaktan çekinmeyin, istediğiniz kişiyle olmaktan korkmayın, doğru olduğuna inandığınız konularda çekinmeden hareket edin. Bu tutulma, geçmişte kalmış, artık geçerliğini yitirmiş, günümüzde pek kullanılmayan düşünce kalıplarına elveda demeyi, yeni düşünce kalıplarını benimsemeyi öğretecektir. 16-17-18 Şubat tarihleri sizler için yıldızlı günler diyebiliriz. Bu tarihlerde yaşam öğretilerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

BOĞA:

15 Şubat'ta yaşanacak Kova burcundaki Güneş tutulması kariyerinizi önemli ölçüde etkileyecektir. Kariyerinizde kendinizi göstermek adına önemli görüşmeler ve fırsatlar yakalayabileceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir projenin sonucunu alabilir ya da projelerinizde yeniliklere açık, özgürlükçü fikirlerle inovasyon yapabilir bu da yöneticileriniz tarafından oldukça beğenilebilir. Sizin için bu ay kariyerinizle ilgili önemli konuların ve teklifleri gündeme gelmesi mümkündür yüzden kendinizi mümkün olduğunca bu alanda göstermeye çalışın. Emek verip çaba sarf ettiğiniz her konuda kazanacağınız, sabır ve sebatkârlığınızın karşılığını alacağınız güzel günler size doğru geliyor.10 Şubat sonrası yönetici gezegeniniz Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber eskiye dair önemli sorunlarınıza ve kafa karışıklıklarınıza dair net cevaplar alabileceğiniz bir süreç. Eski aşklarınız ve flörtleriniz ile bir araya gelebilir veya yepyeni bir ilişki yaşayabilirsiniz. Belki de ilişkiniz adına uzun zamandır merak edilen konuların hepsi yeniden ortaya dökülebilir, bunlarla ilgili tüm cevapları bulup artık ilişkinizi evliliğe kadar götürebilirsiniz.

İKİZLER

15 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek güneş tutulması etkisiyle hayata karşı bakış açınız, hedefleriniz ve hayata duruşunuz değişebilir, kendinize yeni bir yol çizmeniz gerekebilir. Eğitim hayatınız ve yükseköğreniminizi ilgilendiren konularda hayatınızı tümüyle etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Seyahat planlarınızda sizin için önem arz edecek konuları deneyimleyebilirsiniz. Bu alanlarda yeni insanlarla tanışabilir hayatınızı yeni başlangıçlara doğru yürütebilirsiniz. Kariyerinizi geleceğe yönelik yapılandıracağınız kurslar, eğitim ve seminerlerle taçlandırabilirsiniz. Bu dönem kendinize kazandıracağınız eğitimsel yatırımlar sizi gelecekte önemli bir noktaya getirecektir.Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 16-17 Şubat tarihlerinde Kova burcunda güneş ile kavuşum yapması sizi daha özgür ve asi kılabilir. Bu alanda kendinizi daha yaratıcı hissedip şu an bulunduğunuz düzen ve durumu hak etmiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Ya da birileri size haksızlık yapıyormuş gibi de gelebilir. Bu ayın ikinci yarısından sonra Uranüs'e yapacağı olumlu açı ile aşk ve ilişkilerde beklenilmeyeni beklemenizi tavsiye edebiliriz. Aşk ve ilişkilerden yana oldukça heyecanlı bir dönem sizi bekliyor.

YENGEÇ:

15 Şubat Kova burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile maddi ve finansal gelirleriniz, ortaklaşa gelirler, eş parası, borçlar, finansal hukuki süreçler, krediler, alacaklar gibi konularda önemli konuları gündeminize alabilirsiniz. Bu süreçte hukuki konular daha fazla meşgul edecektir. Gelirlerinizi güvence altına almak amacıyla sözleşmeler yapabilir, ödenmeyen borçlara karşı ekstra dikkatli olmak durumunda kalabilirsiniz. Daha akıllıca hareket etmek gereklidir. Tutulmanın etkisi ve Venüs’ün buradaki güçlü pozisyonu ile maddi gelirlerin artışları söz konusu olurken lüks yatırım ve lüks ürünlere olan ihtiyacınız artabilir. Estetiksel konulara, kişisel görünümünüze ve giyim tarzınıza daha fazla zaman ayırabilir ve bununla ilgili daha fazla para harcayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Ay’ın zaten güçlü tutulma fazları yaşaması sizleri değişime fazlasıyla zorlayacak adeta arkanızdan itecektir. Sizlerin en büyük sorunu olan bağımlılık duygunuzun artık size zarar verdiğini kabullenecek ve kendinizi bu alanda olumlu yönde değiştireceksiniz. Mars'ın Yay burcunda hareket etmesi ve 16-17-18 Şubat tarihlerinde Venüs’e olumsuz açı yapması ilişkilerin gerçek yönünü görmenizi sağlayacaktır.

ASLAN

15 Şubat'ta gerçekleşecek Kova burcundaki güneş tutulması ile İlişkiler ve ortaklıklar konularında var olan sorunlar tamamen gün yüzüne çıkabilir. Yüzleşmek zorunda kalacağınız bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu noktada artık kesin ve net bir karar vermek durumundasınız. Yukarıda demiştik ya, ilişkiler konusunda yol ayrımındasınız diye, işte ister bu işle ilgili bir ortaklık olur, ister dost veya akraba çevreniz olur, her türlü ilişki konusunda sınavda olduğunuzu unutmayın. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Kova burcunda hareket etmesi ve 19 Şubat sonrası Balık burcuna geçip ay sonunda Venüs gezegeni ile yapacağı kavuşum ile içinizi ısıtacak yepyeni bir ilişkiye başlayabileceğinizi veya var olan ilişkiniz adına bir evlilik teklifi alacağınızı ya da ilişkiyi ciddileştireceğinizi öngörebiliriz. Parasal kazançlarınızın daha da iyileşeceği bu ay da birikimlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

BAŞAK

15 Ocak'ta gerçekleşecek Kova burcundaki güneş tutulması ile çalışma hayatınız ve gündelik rutinleriniz değişebilir, çalışma şartlarınızda taşınma, yer değişikliği gibi olaylar yaşayabilirsiniz. Sizden kademe olarak bir alt çalışanlarınız veya ofis arkadaşlarınızla aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. Bunun yanında sağlığınıza dikkat etmeniz gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir sağlık veya diyet programı ile gündelik beslenme alışkanlığınızı da değiştirmeniz gerekebilir. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 19 Şubat sonrası Balık burcuna geçmesiyle ilişkilerin adına bir takım kararlar alacağınız ve bununla ilgili uygulamaya geçeceğiniz yeni bir süreç başlıyor. Geçmişte çözüme ulaştırmaya çalıştığınız tüm projeleri yeniden gözleme tabi tutmanız gerekebilir. İçindeki bazı eksiklikleri giderip daha da geliştirip o şekilde hayata geçirmelisiniz. Alacağınız bazı bilgilere dikkat edin. Bunların öncelikle doğruluğunu araştırıp kayıtsız şartsız bağlı olma yoluna gitmeyin. Bu dönem de yeni başlangıçlar yapmak yerine var olan işlerinizin eksik kalan yönlerini tamamlamayı tercih etmeniz daha iyi bir fikir olacaktır. Geçmiş ilişkilerinizde ise bazı ikilemler yaşayabilirsiniz. Genel itibariyle Şubat’ın ikinci yarısı aşk anlamında daha şanslı etkiler söz konusu.

TERAZİ

15 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile aşk hayatınız ve flörtlerinizle ilgili önemli gelişmeler dikkat çekici bir şekilde gündeme geliyor. Aşk hayatınızla ilgili alacağınız kararlar bir dönemin bitişi ve bir dönemin başlangıcı niteliğinde olacaktır. Aşk hayatınızda uzun süredir var olan sorunlar söz konusu ise artık gerçeklerle yüzleşebilir ve bu konuda nihai kararı verebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir veya evlat sahibi olmanız adına bazı kararlar alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ailevi bazı sorumluluklarınız da değişmesi olası bir durumdur. Yönetici gezegenininiz Venüs’ün 12 Şubat sonrası balık burcuna geçiş yapması ile kadınlarla ilgili konularda dikkatli davranmanız gerekebilir. Anneniz, kız kardeşleriniz ile ilgili yaşanacaklarda bir takım problemlere karşı dikkatli olmanız gerekir. Taşınma, yer değişikliği gibi durumlar söz konusu olabilir.20 Şubat sonrası Venüs’ün Neptün ile kavuşum yapması ise sizi ilişkiler konusunda ayaklarınızı yerden kesecek bir mutluluğa kadar götürebilir. Fakat burada dikkatli olmanız gereken konu, sevdiğiniz kişiyi gözünüzü kör edecek derecede sevmemeniz olacaktır. Sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız bunu yapmanız gereklidir. Acele hiç bir konuda karar vermemeli, özellikle sevgi ve aşk ilişkilerinde karşınızdaki insanı iyice tanımak için kendinize yeteri kadar zaman vermelisiniz.

AKREP

15 Şubat'ta kova burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile içsel anlamda güven anlayışınız tamamen yön değiştirecek. Bu zamanda aile büyüklerinizle ilgili güven sorunu yaşayıp, hayatı tekrardan sorgulayacağınız bir dönem olabilir. Ebeveynlerinizle ilgili devam eden sorunlarla tamamen yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Ev, aile, yuva yerleşimlerinizde bir takım değişiklikler meydana gelebilir. Sahip olduğunuz değerleri kaybetme korkusuyla yüzleşebilirsiniz. Gayrimenkulleriniz ve kazanımlarınızla ilgili bazı değişimler meydana gelebilir. Taşınmak ve yer değiştirmek konuları da ayrıca gündeminizde olabilir. Eşinizle ya da ev arkadaşınızla yollarınızı ayırma kararı alabilir, hayatınıza yeni bir kişiyi dahil edebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Ay içinde yay burcunda olması sizi ekonomik koşullar açısından yeni çözümler bulmanız gerektiği konusunda uyarıyor. Buna dikkat etmeli ve kontrollü harcamalar içinde bulunmalısınız. Partnerinizin finansal kaynakları ile geçmişinizden gelen borçlarınız ya da vergileriniz ile ilgili birtakım hukuksal konularla karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz.20 Şubat Güneşin Balık burcuna geçmesi ile Mars arasında gerçekleşecek olumsuz açı sizi aşk ve ilişkiler konusunda ya da otorite figürleri ile aranızdaki ilişkilerinizi oldukça zorlayabilecek. Birtakım süregelen problemleri Şubat ayının ilk 15 günlük diliminde çözmenizi öneririm.

YAY

15 Şubat Kova burcunda gerçekleşen güneş tutulması yakın çevre iletişimlerinizin hayli aktif olacağı önemli bir süreçtir. Beklediğiniz haberleri alabilir, bunun üzerine harekete geçebilirsiniz. Eğitim hayatınız ve seyahatlerinizi ilgilendiren konularda farklı ve önemli planlar oluşabilir. Hayatınızı yoluna sokmanız ve ilerleyen günlerde artacak olan iş temponuzu ön görerek planlarınızı daha iyi yapmanız gereken bir zaman dilimi. Yakınlarınızın sorunları ile ilgilenirken kendiişlerinizi de ertelemeyin. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Akrep burcunda hareket etmesi ve Şubat 19’dan sonra Güneş, Venüs ve Merkür gezegenleri ile olumlu açılar içinde hareket etmesi sizi hem aşkta hem de parasal anlamda oldukça keyiflendireceğe benziyor. Girişimlerinizi bu döneme getirmenizde fayda vardır.

OĞLAK

15 Şubat tarihinde kova burcunda yaşanacak güneş tutulması ile kazançlarınız ve gelirlerinizi ilgilendiren konularda önemli reformlar gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz maddi projelerinizle ilgili sonuçlanmalar meydana gelebilir. Gelir gider dengesinde yanlış yaptığınız bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve bir dönemi sonlandırabilirsiniz. Kariyeriniz adına otorite figürleri ile ilgili önemli görüşmeler yapabilir, bu süreci kariyer planlamanızı yapmak için yeni girişimler adına da kullanmak isteyebilirsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız bununla ilgili oldukça verimli ve başarılı bir dönem içinde bulunuyor olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Satürn’ün zaten sizin burcunuzda olması ile geleceğe yönelik her türlü girişimsel konularınıza eğilmeniz sizi daha da güçlü sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Bu süreçteki tek amaç çalışmak, sabretmek ve gayret göstermekle ilişkili olmalıdır. Bu 3 kuralı ilke edinmelisiniz.

KOVA

15 Şubat'ta gerçekleşecek Güneş tutulması ile hayatınızı tamamen değiştirebilecek, sizi hayatın sıfır noktasından tekrar başlatacak bir transit etkisi altına giriyorsunuz. Yaşamınızda sonlandırmak isteyip de sonlandıramadığınız tüm değerlerinizi yeniden sorgulayarak tamamlama kararı alabilirsiniz. Kısacası elinize sihirli bir değnek alıp nerede sorun yaşıyorsanız onları değiştirebileceğinizi düşünün. Çünkü yaşam dediğimiz şey, kendi akıl ve irademizle bazı şeyleri seçip yaşamımıza davet etmekle ilişkilidir. Bu noktada istemediğiniz, bizi zorlayan bazı durumları sonlandırabilir daha rahat yaşama fikrini benimseyebiliriz. İlişkiler konusunda ise bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Uranüs, koç burcunda hareket edecek ve ay boyunca Mars ile olumlu bir açı içinde olacak. Bu ay içinde hayatınızda sürpriz gelişmeler olurken geçmişte yarım kalan tüm projelerinizi tamamlayacak fırsatlarla karşılaşabilir işle ilgili bir terfi alabilirsiniz. Bu terfi maaşınıza da etki edecektir. İlişkisi olanlar var olan ilişkilerini ciddiyet boyutuna taşıyabilir, ilişkisi olmayanlar ise yeni biri ile tanışabilirler. 

BALIK

15 Şubat'ta gerçekleşecek kova burcundaki güneş tutulması ile sizden gizlenen bazı gerçeklerle yüzleşebilir, perde arkasında gizlenen bazı oyunlarla karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızın belirli bir noktasında gizlemiş olduğunuz bazı konularınız varsa bunu biraz düşünmeli, ortaya çıkabilme ihtimaline karşı neleri kaybedip neleri kazanacağınızı bilmelisiniz. Nasıl ki biri sizden bir şey gizlediğinde rahatsız olursanız sizin de aynı şeyleri yaşatmanız karşınızdaki kişiyi rahatsız edecektir. Sizlere tavsiyem, hiç kimseyi kaybetme korkusuyla hareket etmeden davranmalı, dürüstlüğün her şeye bedel olduğunu bilerek davranmanızdır. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in 19 Şubat sonrasında alacağı güzel açılarla kendinizi daha rahat ve dinlenmiş hissedecek, yeni yerler görmek ve bol bol seyahat etmek isteyeceksiniz. Yepyeni bir aşk ilişkisi yaşamanız söz konusu olabilir. Özel hayatınızla ilgili bazı problemli durumlara karşı daha empatili yaklaşmanız sorunları kendiliğinden çözmenize yardımcı olacaktır. Gizli kapaklı işlere ya da kapalı kapılar ardında sürdürülen ilişkilere karşı dikkatli olmalı, gizlilik içerisinde sürdürülen her şeyin bir gün ortaya çıkacağını düşünerek dürüstçe hareket etmelisiniz. Ofis ortamında veya çalışma hayatınızda size ilgi duyan kişiyle ilgili aranızda bazı güzel paylaşımlar söz konusu olabilir. Aynı projenin içinde yer alabilir, birlikte çok güzel girişimlerde bulunabilirsiniz.