Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Venüs, Koç burcunda geriliyor!

Siz farkında olun ya da olmayın esrarengiz bir cesaret ve aşk tılsımı içine gireceksiniz.

Haberin Devamı


BİLİM VENÜS HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

  • Venüs, Merkür’den sonra Güneş’e en yakın olan ikinci gezegendir. Sadece günbatımından üç saat sonra ve gün doğumundan üç saat önce görülebilir.
  • Venüs genellikle güneşin etrafında yüzyılda 2 defa transit hareketten geçer.(ikincisi 2004-2012 yıllarında geçmiştir. )Yani yüzyılın Venüs döngüsü bitti. Bir dahaki 105 yıl sonra :)
  • Güneş ve Ay'dan sonraki en parlak cisimdir.
  • Venüs Güneş'ten 107,8 milyon km uzaklıktadır.
  • Güneşin yörüngesi etrafından dönmesi 225 gün alır.

ASTROLOJİ VENÜS HAKKINDA NE DİYOR?

  • Venüs Terazi ve Boğa burcunu yönetir.
  • M.Ö 3000 yılları civarında Babiller tarafından keşfedildi.
  • Venüs’ün haritanızdaki rolü sevgi, aşk, güzellik ve arkadaşlıktır. Venüs olmasaydı hayat çekilmez olurdu.
  • Venüs tam anlamıyla hayattan nasıl zevk aldığımızı ve nasıl neşelendiğimizi gösterir.
  • Venüs parayı, para piyasalarını ve lüks alımları da simgeler.
  • Varoluş sebebi aşktır.
  • Venüs ideal bir sevgilinin sahip olması gereken niteliklerinin ve aşk ilişkilerinin nasıl devam etmesi gerektiğinin ipuçlarını verir.

Venüs Koç burcunda ve geri harekette bulunması;

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Siz farkında olun ya da olmayın esrarengiz bir cesaret ve aşk tılsımı içine gireceksiniz. Bu süreçte aceleci ve cesur davranışlar sizi farklı yerlere savurabilecek. Şöyle hayal edin; Güzeller güzeli Afrodit kaçırılır ve bir yerde zorla tutulursa ne yapar? Tabi ki Afrodit olmanın kötü taraflarıyla cevap verir. Yaklaşık 4-5 ay Venüs fırtınası içerisinde olacağız. Venüs aşk ve sevgi dilini ifade ettiğimiz alandır. Bu seyirden en fazla etkilenecek olan gruplar Koç, Yay, Aslan olmasının yanında kişisel haritalarında Venüs’ü ve marsı Koç ‘da olanlar ve

RETRO (RX) POZİSYONDA OLANLAR BİRİNCİ DERECEDEN ETKİLENECEKLER. 

  • Yok artık! Bu ayrılmaz dediğiniz kişilerden hızlı bir kararla boşanma haberleri duyabilirsiniz.
  • Gözünüzden gönlünüzden düşenlerin ayı da geldi diyebiliriz.
  • Hevesli duygularla aşk yaşamak, macera peşinde olmak, heyecan duyma dürtülerimiz farklı bir noktada olacak.
  • İlişkilerde özgürlük ile ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Özgür ilişkiler ve flörtöz aktiviteler gündemde olacaktır.
  •  Kıskançlık duygusuyla bu dönemde partnerinizin üzerine gitmememiniz tavsiye ederim bu dönemdeki kıskançlıklar sıkıntı yaratacak noktaya gelebilir. Bir anda köprüleri yıkılabilirsiniz.
  • Ekonomik anlamda lüks harcamaları bu dönemlere getirmemeye özen gösterebilirsiniz.
  • Var olan ilişkiniz isteklendirme duygusunu sağlamıyorsa bir sonraki aşka veya sevgiye cesurca geçiş yapabilirsiniz.
  • Eski aşklara olan takıntılarınız ve yaralı ruh haliniz hata yapmaya da fırsat verebilecek gibi duruyor.
  • Aşkta rekabet duygusunun da ön plana çıkacağını söylesek yanılmış olmayız sanırım.
  • Bu dönemde de savaşçı ve maço olan erkeklerin zaferi kazanacağını söylemek baya yerinde olacaktır. Spor salonlarında başlayan aşklar bu döneme en güzel örneklerden biri olabilir
  • Yeni heyecanlara doğru yönelmek emeklerle bugüne gelmiş ilişkilerimizi sıkıntıya sokabilir.
  • İki kadın rekabeti ya da iki adam rekabeti arasında kalınabilir aşk üçgenleri oluşabilir.
  • Ve bu dönemde çocukluk aşklarımızın tekrar karşımıza çıkabileceği, eski aşkların geri dönüşler yapmak istediği bir dönem. Merkür Retro’su gibi bir mesajla yoklamazlar, sizinle önemli konuşmalar yapmak isteyebilirler şayet var olan ilişkiniz var ise sahip çıkın. Eski aşklara ani bir heyecanla şans vermek heveslerin kursakta kalmasına sebebiyet verebilir. Bakmayın siz onun aşk için savaştığına Venüs Koç’tan çıktığında sudan çıkmış balığa döndürür daha sonrasında :)

Venüs’ün ışıltısı sizlerle olsun…

VENÜS GERİLEMESİNİN BURÇLARA NASIL BİR ETKİSİ OLACAK?


KOÇ BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Aşk ve ilişkilerde mücadele ve gayretiniz oldukça artacak. Cesaret ve rekabet sizden sorulacak. Şartlarınıza göre evliliğinizi ya da ilişkinizi aniden bitirme kararı alabilirsiniz ya da hızlı bir ilişki yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde önemli yüzleşmeler yaşanacak. Yükseliş sizin elinizde olabilecek. Maceracı ilişkilerden kaçının.


BOĞA BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Yönetici gezegeninizin gerilemesi sizi ilişkinizde duygusal anlamda bazı kararsızlıklara itebilir. İçsel huzuru nerde bulduğunuzu anlamaya çalışabileceğiniz bir dönem. Sürekli kendinizi savunuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sanki insanlar sizi aldatıyor veya yanıltıyor gibi gelebilir. Arka planda aldatılmalara ya da aldatmaya dikkat edin. Ekonomik anlamda da harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye edebiliriz.


İKİZLER BURCU: 

 Venüs, Koç burcunda geriliyor

 Mutlu olmak için fırsatlar arayacaksınız ve daha fazla sosyalleşmek isteyeceksiniz. Yeni insanlarla tanışarak, yeni ilişkiler başlatabilirsiniz. Fakat bunu hızlı ve acele bir şekilde yapmak istemeniz arkadaşlarınızı, dostluklarınızı zedeleyebilir. Kariyer ile ilgili bazı netlikler ve farkındalıklar yakalayabileceğiniz durumlar söz konusu.


YENGEÇ BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Mesleki anlamda hırslanarak, stratejik davranmadığınız sürece gelişen sorunlarla meşgul olabilirsiniz. Sanatsal yeteneklerinizden para kazanma yoluna gidebilirsiniz. El becericileriniz gelişebilir. Eski bir ilişkiniz size geri dönmek isteyebilir. Yukarıdaki yazıyı yeniden okuyun :)


ASLAN BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Seyahat etmek tutkusu gibi konular yaşantınızda efor harcamanıza neden olabilir. Yolculuklarınızda ya da eğitim alanınızda yeni biriyle tanışıp bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Taşınma fikri ya da yaşam alanı değişikliği her zamankinden daha fazla içsel bir istek yaratabilir. Venüs gerilemesi sonrası bunu gündemine alabilirsin. Ortaklıklarınızla ilgili bazı gerçekler ortaya çıkabilir.


BAŞAK BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

İstediğiniz şeye mutlaka sahip olma enerjisini de size yükler. Platonik olarak âşık olduğunuz birinden karşılık görebileceğiniz bir dönem. Yeni ilişkilerinizin hızlı gelişebileceği bir dönem söz konusu. Çalışma ortamınızdaki ya da çalışanlarınız ile ilgili değişimler size biraz farklılık getirecek diyebiliriz. Değişim iyi gelecek.


TERAZİ BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Yönetici gezegeninizin geri harekette olması ilişki veya evlilikleriniz ile ilgili önemli sınavlar verebilirsiniz. Yersiz kıskançlıklar sizleri oldukça yıpratabilir. Yeni heyecanlar ve yeni ilişkiler gündeminize bomba gibi düşebilir. Yanlış anlaşılmalara karşı kendinizi daha korumanızı bu dönemde tavsiye edebiliriz. Aile, kardeşler yakın çevre ilişkilerinizde yine başroldesiniz diyebiliriz.


AKREP BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Çalışma ortamınızdan birilerinin size ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz. Ya da çalışma ortamınızda yeni bir düzenleme ile kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir yere sahip olabilirsiniz. Ya da iş arkadaşlarınızda değişim olabilir, İş ortamınız değişebilir. İlişkiler anlamında hayatınıza yeni girecek biri size kendinizi güvende hissettirebilecek. Yakın çevrenizden birinin aslında dostunuz olmadığını öğrenmeniz mümkün.


YAY BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Aşk ve çocuklarla ilgili konularda, kendi çabanızı ortaya koyduğunuz sürece kazanacaksınız. İddialı bir âşık, kıskanç bir sevgili olabilirsiniz. Hobilerinizi gerçekleştirmek ya da kendinize zaman ayırmak adına gayret gösterebileceğiniz bir dönem. Aşk ve ilişkilerinde hala karar veremeyen bir yay burcu iseniz şu zaman diliminde karar vermemeye devam etmenizi önerebiliriz. Sadece dürüst ve açık davranışlarınızdan ödün vermeyin.


OĞLAK BURCU:

 Venüs, Koç burcunda geriliyor

Gelişen bazı olaylardan dolayı taşınma, ev değişikliği, yer değişikliği söz konusu olabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilir bazı tadilat işlemleri gündeminizde olabilir. İçsel cesaretinizi de arttırabileceğiniz bir dönem. Ailenizi yük olarak görmek yerine oluşan durumları çözüp önünüze bakmanızı tavsiye edebiliriz. İlişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz belki de partnerinize bugüne kadar gösteremediğiniz ilgilinizi gösterme kararı alacak coşkuyu içinizde yakalayabilirsiniz.


KOVA BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Venüs’ün marsında Koç burcunda olması sizi cesur ve kendinizi kolay ifade edebileceğiniz bir dönem içerisine alacak. Evlilik teklifleri veya ilişkinizde mutluluk elde edebileceğiniz durumlarla karşılaşabileceksiniz. Eğitim hayatınız ile ilgili bazı konular gündeminiz olabilir. Yurtdışı seyahat programlarınızda bazı önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Aile ile ilgili konularda daha destekçi bir tavır içinde olmanızı tavsiye edebiliriz.


BALIK BURCU:

Venüs, Koç burcunda geriliyor

Parasal harcamalarınızı oldukça azaltın. Sadece ödemeniz gerekenlere açık olun. Mars burada size kazanma enerjisini verirken kaybetme vurgusunu da tetikler. İlişkinizi koruyarak daha huzur verici davranmanızı tavsiye edebiliriz. Partnerinizi sorgulamayın. Bu dönemi kendinizi iyi hissedeceğiniz ve daha huzurlu olacağınız hobilerinize yöneltmenizi tavsiye edebiliriz.