Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Güneş Merkür'ün tam kalbinde olacak!

Saatlerinizi ayarların,16:08’de gökyüzünde Merkür cazimi konumda olacak.

Haberin Devamı

YÜZYILDA 13 DEFA GERÇEKLEŞİYOR

Cazimi (aynı zamanda Casimi'nin yazıldığı ve bazen Zaminium olarak da adlandırılır), "Güneş'in kalbi" veya "Güneş'in kalbinde" anlamına gelen teknik bir Arapça kelimedir. Güneş diskinin kesin merkezi ile çok yakınında bulunan bir gezegenin güneş ile kavuşmasına verilen astrolojik bir terimdir. Bu olay yüzyılda 13 defa gerçekleşir.

Güneş Merkürün tam kalbinde olacak

GÜNEŞİN TAM KALBİNDE OLMAK, CAZİMİ OLMAK NE DEMEK?

Büyük bir kralın taht odasına veya özel odalarına girdiğinizi veya ansızın sizi davet ettiğini hayal edin. Bu sizin tarafınızdan kendinizi çok güçlü hissettiğiniz şanslı bir mevki değil midir? Örneğin, özel odalarına yalnızca onlara zenginlik ve ayrıcalık kazandıran, onlara yardım etmek için bir zihniyetle en derin endişelerini dinlemek için sizi odasına alan kralı düşünün.

Bu durumda, Merkür, bu yüksek konumu elinde tutuyor ve yapmanız gereken o çok istediğiniz büyük nimete sahip olmak için yaratandan isteyin diyor. Bu, her türlü yazışma, istekleriniz, talepleriniz, dualarınız, eviniz, arabanız, kaybettiğiniz aşkınız, sağlığınız ya da geçmişte yaptığınız hatalarınız ile ruhsal anlamda yüzleşmek adına en güzel zamanlamalardan biri. İnanarak istememiz için ise bize bugün kadir gecesinde bu güzel gökyüzü hareketini sunuyor.

Güneş Merkürün tam kalbinde olacak

Hani derler ya ‘’Dilek kapım mı açıktı?’’ ‘’keşke başka bir şey dileseydim’’ İşte tam da konu bu… O saatlerde kendini arındır, namaz kıl, teşbih çek, dua et, meditasyon yap. Allah’a nasıl yakın olduğuna inanıyorsan o şekilde kalbini ortaya koy…

Şimdi bir kısmınız da diyordur ki; bunlar iyice kafayı yedi yahu neyin peşindeler. Duanın zamanı yeri mi olurmuş vs. diye söylenip bu yazıyı okuyorlardır.

Onlar için de kısa bir mesajımız var;

Bugünün kadir gecesi olması tesadüf mü sence?

Hayır, yaşamı dokunarak, fark ederek, hissederek yaşayın. Yıldızların, gezegenlerin, yaratanın bize sunduğu mesajlarını iyice okuyun.

ŞİKAYET ETMEK YERİNE GÜNCELLE TUŞUNA BAS

Güneş Merkürün tam kalbinde olacak

Senin yaşamın bir bilgisayar programı. Bilgisayar programına önemli bir güncelleme geldiğinde onu yapmazsan geriden gelirsin ve yeni özellikleri keşfedip hayatını kolaylaştıramazsın. Bunu unutma. Şimdi önemli bir güncelleme fırsatı var diyoruz. Bence programı indir daha iyi özellikleri ile kullan. Reddetmek, şikâyet etmek yerine güncelle tuşuna basmanı tavsiye ederim.

Güneş Merkürün tam kalbinde olacak

Dememiz o ki; bu saatlerde olur ya çok sevdiğiniz birine kırılırsınız, kızarsınız, bir haber alırsınız ve o haber sizi üzer. Düşünceleriniz değişir, belki kalbiniz kirlenmeye başlar. Hayat bu imtihan ya; kendini o an kontrol edemezsin. Egona yenilirsin. İşte en azından bu saatlerde egolarınızı düşüncelerinizden ayırın diyorum. Koşulsuz bir sevgi beslemeyi ve yardım etmeyi o insanında doğru yolu bulması adına dua etmeyi tercih edersin diyorum. Kimseye beddua etmeyin. Kalbinizden kötü bir şey kızgınlıkla geçirmeyin. Sözleriniz kaderiniz olur. Sonra yükü ağır olur. Taşıyamazsın…

Unutma;

Ruhunu kontrol edenler, bir şehri kontrol edenlerden daha büyüktür…

Kadir geceniz mübarek olsun…

Dualarımdasınız…