Niobe Aslı Temel

İletişime dayalı aksilikler olabilir

23 Mart 2018
Sabah saatlerinde bazı karışıklıklar veya konsantrasyon bozuklukları söz konusu olabilir. Öğle saatleri civarında, yazılı veya sözlü iletişim daha rahat akacaktır. Ama malum Merkür bugün gerilemeye başlıyor. İletişime dayalı aksilikler, bilgisayarla bağlantılı sorunlar, ulaştırma esnasında aksilikler ve yanlış anlaşılmalar art arda yaşanmaya başlıyor.

Seçeneklerimizi gözden geçirmemiz gerekebilir. Akşam saatlerinde ise sevgi temalı ilişkileri besleyen, estetik ya da sanatla ilgili çalışmalar için uygun süreçte olacağız.

 KOÇ
Bazı kişiler görev ve sorumluluklarını size yükleyebilirler veya yaptığınız işlerdeki eksikleri bularak sizi demoralize edebilirler. Çalışmaktan vazgeçmeyin.

BOĞA
İkna etmeniz gereken veya yapmak istediğiniz konularda ilerlemenize yardımı dokunacak kişiler varsa, yeteneklerinizi geliştirmelisiniz. Günü geldiğinde de konuya vakıf olduğunuzu gösterebilmelisiniz.

İKİZLER
Geçmişe dönük anlaşmalar sıkıntı yaratabilir veya duygusal gerilim söz konusu olabilir. İnsanların olayları doğru şekilde görmesi için sakinliğinizi korumalı ve sempatik olmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde imajınız zarar görebilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Sosyal bir gün

22 Mart 2018
Yazılı sözlü her tür iletişim ve entelektüel paylaşımların arttığı sosyal ve canlı bir gün.

Özellikle öğle saatleri civarında ikili ilişkiler, önemli görüşmeler ve otorite konumundaki kişilerle randevular açısından olumlu bir akış var.

KOÇ

Olumlu düşünmeye çalışmalı, sizi üzen şeylerden uzaklaşmalısınız. Kişisel gelişiminize önem verip yeni özellikler edinmeye çalışarak kendinizi yepyeni bir yola sokabilirsiniz.

BOĞA

İmajınıza zarar vermeye çalışan kişiler olabilir. Konuları tam olarak anlamaya çalışıp gerekli düzenlenmeleri yapmanızda fayda var. Belli konuları yalnız başınıza halletmesiniz.

İKİZLER

Kişisel bilgilerinizin veya evraklarınızın üzerinden geçmenizde fayda var. Bazı yazılı metin veya dokümanlardaki eksikler sıkıntı yaratabilir. Yanıltıcı durumlar olabilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

İkna kabiliyetimiz yüksek

21 Mart 2018
Birbirimizi daha rahat anlayabileceğimiz, kendimizi duygusal olarak rahat ifade edebileceğimiz, empati yapmakta zorlanmayacağımız, ikna kabiliyetimizin yüksek olduğu gündeyiz.

Ancak, akşam saatlerinde yeme içme, hız yapma, kontrolsüz harcamalar, abartılı konuşma ya da kibir dahil her anlamda aşırılıklara açık saatlerde olacağız.

KOÇ

Yeteneklerinizi cilalamanız ve yeni özellikler edinmeye çalışmanız gerekiyor. Ön plandasınız ve belli konularda geride durmanız gerekmiyor. Sizden ne istendiğini netleştirmeye çalışmalısınız.

BOĞA

Belli konulardaki bulgularınızı diğerleriyle de paylaşmalısınız. Bazı konuları nasıl netleştirdiğinizi diğerlerine de anlatmanız gelecekle ilgili kararlar almanızı sağlayabilir.

İKİZLER

Maddi içerikli evrakları ciddiyetle ele almanızda, eksikleri tamamlamanızda fayda var. Parasal hesaplarda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Alacak verecek takviminizi birkaç kere kontrol etmelisiniz.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Ani kararlar almaktan kaçının

20 Mart 2018
Genel anlamda gergin bir haftadayız. Buna rağmen öğle saatleri olumlu ilişkiler kurmak, olumlu görüşmeler yapmak, yazılı ya da sözlü olarak kendini ortaya koymak adına gayet uygun...

Maddi veya işle ilgili konularda uzun vadeli düşünceler, planlar öne çıkabilir. Ancak birkaç gündür yazdığım gibi ani kararlar almaktan ve acele hareket etmekten kaçınmamız gerekiyor.

KOÇ

Sizden ne beklendiğini tam olarak anlamaya bakın, bu sayede daha iyi sunumlar yapabilirsiniz. Bir program dahilinde hareket etmelisiniz.

BOĞA

Bazı konularda sessiz kalmamalısınız, çünkü yapabileceğiniz şeyler var. Tecrübe ve bilginiz en iyi şekilde ilerlemenize yardım edebilir. Ruhsal, mental ve fiziki sağlığınızı ihmal etmeyin.

İKİZLER

Başkalarını bekleyerek vakit kaybetmeyin. Hayalleri gerçekleştirmenin farklı yöntemleri olabilir. Başkalarına güvenmek yerine kendiniz bir şeyler yapın.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Renkli aktiviteler yapılabilir

18 Mart 2018
Günün ilk yarısında engellenmiş hissedebilir, olumsuz düşünebilir, olumsuz olaylar yaşayabiliriz. Negatif gelişmeler günün ilk yarısını etkilese de, ikinci yarısında dinamik, aktif ve motive şekilde hareket ediyor olacağız. Daha renkli aktivitelerle vakit geçirebiliriz.

KOÇ
Sahip olduğunuz yetenekler konusunda kafasında şüphe olan kişiler olabilir. Amaçlarınıza ulaşmak için, belli özelliklerinizi geliştirmeniz ve yeni şeyler denemeniz gerekebilir.

BOĞA
Aile üyeleriniz ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz daha fazla gayret göstermeyi gerektirebilir. Birlikte yapılacak programlar, kısa mesafeli yollar veya ziyaretler ya da verilecek sözler ilişkiyi güçlendirebilir.

İKİZLER
Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular veya maddi başlıklı bazı kelimeler göze çok adil görünmeyebilir. Bazı kişiler kanalıyla belli avantajlar yakaladığınızı zannederken olası kayıplar sizi bekliyor olabilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Ani kararlar zarar verebilir

17 Mart 2018
Plüton ve Jüpiter’le uyumlu, Mars’la uyumsuz bir Balık burcunun yeni ay günündeyiz. Bir taraftan yeni olanaklar ve fırsatlar yüzünü gösterirken, bir diğer taraftan yaralayıcı durumlarla karşılaşabiliriz. Ama yaralarımızı sarmak zor olmayacak, şefkatli ve anlayışlı bir zaman diliminde olacağız zorluklara rağmen iki haftalık süreçte.

Mücadele alanları değişiyor olacak. Özellikle gece saatlerinde ani hareketlerden, ani çıkışlardan, öfkeden veya ani kararlardan kaçınmakta, riskli işlere kalkışmamakta, riskli yerlerden uzak durmakta fayda var. Acelecilik ya da ani kararlar zarar verebilir.

 KOÇ
Yaşam tarzınızı, sağlığınızı ve ilişkilerinizi olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız. Ufak tefek sakarlıklar, kazalar ya da tartışmalara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

BOĞA
Alışılmadık kişilerle muhatap olabilir, farklı yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin önerilerine kulak vermeniz güzel ama güven vermiyorlarsa hiçbir şeye onay vermek zorunda değilsiniz.

İKİZLER
Bugün ve hafta sonu bazı konuları net şekilde göremeyebilirsiniz. Yanıltıcı kişiler sizi istemediğiniz bir yöne yönlendirebilir. Duygusal oyunlara kendinizi kaptırmadan sizi, kendi yararınıza olmayan yöne çekmelerine izin vermemelisiniz.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Manevi yönümüz ön planda

16 Mart 2018
Empati yapmakta zorlanmayacağımız, birbirimize şefkatle yaklaşacağımız, duygusal, manevi yönümüzü ön plana çıkartan gündeyiz. Fedakarlık yapmak, başkaları için bir şeyler yapabilmek bize de iyi gelebilir. Dua etmek, spiritüel çalışmalarla vakit geçirmek, hayaller kurmak mümkün olabilir. Ancak, dikkatimiz kolaylıkla dağılabilir.

KOÇ
Kariyerinizi, imajınızı ve iş hayatınızı ilgilendiren başlıklarda mücadeleci bir sürece giriyorsunuz. Maddi açıdan olumlu gelişmeler olabilir.

BOĞA
Seyahat, hukuk, medya, eğitim, halkla ilişkiler başlıklarında yenilikler olabilir. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER
Maddi başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık günler. Ek gelirler elde edebilir veya mevcut kazançlarınızda artırıma gidebilir veya kârlı alışverişler yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Öğleden sonra sezgilerinize güvenebilirsiniz

15 Mart 2018
Sabah işyerimize giderken ve işbaşı yaptığımızda, yaratıcı fikirlerimiz ve yeni şeyler deneme isteğimiz yüksek olacak.Öte yandan 13.30’a kadar kararsızlıklar ve belirsizlikler söz konusu. Sonrasında Balık burcunda olacak olan Ay, sezgilerimize güvenebileceğimiz, duygusal, fedakarlıktan kaçınılmayan saatlere işaret ediyor.

KOÇ:
Seçimlerinizden memnun olmayan kişiler çıkabilir. Verdiğiniz kararlar ya da seçimleriniz, diğerlerinin eleştirilerine maruz kalmanıza yol açabilir.

BOĞA:
Bazı kişiler sizinle ilgili bilgileri veya anlattık-larınızı aleyhinize kullanabilir. Şifrelerinizi, sırlarınızı ve kişisel bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

İKİZLER:
Tanıştığınız ya da ilişkilerinizi geliştirdiğiniz kişiler hayatınızda bazı değişiklikler yapmanıza yol açabilir. Yapacağınız değişiklikler, başkalarında merak uyandırabilir.

YENGEÇ:Bazı işlere sizi karıştırmadan, sizin kontrolünüze izin vermeyen kişiler söz konusuysa, o işlerden uzak kalın. Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle buluşmalısınız.

ASLAN:

Yazının Devamını Oku