Niobe Aslı Temel

Abartılı tepkilere açık bir gün

14 Mart 2018
Bugünlerde karşılıklı yaralara tuz basmak veya insanları yaralayan olaylarla karşılaşmak ihtimali söz konusu olabilir.

Provokatif veya üzüntülere neden olabilecek bir hava hakim iki üç gün için.
Hümanist veya toplumsal başlıklarla uğraşabiliriz.
Akşam saatleri aşırı ve abartılı tepkilere açık.

KOÇ

Zor zamanlar yaşayan kişilerin isteklerine kayıtsız kalmanız veya tartışmanız olayların büyümesine neden olabilir. Yardımcı olmaya çalışmanızda fayda var.

BOĞA

Mücadeleci ortamlara girebilir, karşıt görüşlü kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yeni ilişki ve işbirlikleri hayatınızın belli alanlarında farklı sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

İlişkilerde zorluklar yaşanabilir

13 Mart 2018
Sevgi temalı ilişkilerimizde daha yapıcı olmaya çalışmalıyız. İlişkilerde zorluklar yaşanabilir. Eleştirilerde artış olabilir.

Ancak Jüpiter’in konumu yeni fırsatların yüzünü gösterebileceğine işaret ediyor; önemli kişilerle olumlu görüşmeler yapılabilir. Öğleden sonra kısıtlamalar ihtimal dahilinde... Buna karşın akşam saatlerinde, ikili ilişkilerde birbirini anlamak kolaylaşabilir. 

KOÇ

İniş çıkışlı durumlar belirsizliklere ve kararsızlığa neden olabilir. Gerçek bilgilere ulaşmak, neler olacağını öğrenmek için araştırmacı olmalısınız.

BOĞA

İstediğinizi elde etmek için çok fazla ses çıkarmak, huzursuz ya da hırslı bir tutum sergilemek yerine daha fazla çalışmalısınız. İşinizle ön plana çıkmaya bakın.

İKİZLER

Zamanınızı ve enerjinizi olumlu işler için kullanmalısınız. Karşılıklı alışverişlere önem vermeli, gereğinden fazla bonkör davranıp sıkıntıya düşmemelisiniz.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

İletişim sorunlarına dikkat edin

11 Mart 2018
Görev ve sorumlulukları ihmal etmek, bazı problemlere yol açabilir. İletişimde istenen performans yakalanamayabilir, yanlış anlaşılmalar veya yanlış gönderiler söz konusu olabilir.


Elektrik, elektronik, mekanik veya teknolojik araç gereçlerle ilgili sorunlar yaşanabilir.
Öğleden sonra ise etkin konumdaki kişilerle ilişkilerinizde etkileyici olabilir, karizmamızı kullanabiliriz. Yeni fikirler, oluşumlar ve farklı gelişmeler, günün ilerleyen saatlerini güzelleştirebilir.
Ancak unutmayın, hafta başında yazdığım saldırganlık yaratan etkiler birkaç gün daha gündemde...

KOÇ
Gereksiz tartışmalardan kaçının. Ortaya çıkan durumların üzerinde düşünmeli, seçeneklerinizi görmeye çalışmalısınız. Ufak tefek yaralanmalara, gergin kişilere dikkat etmekte ve sağlık konularını önemsemekte fayda var.

BOĞA

Yazının Devamını Oku

İlişkilerde uzlaşmacı olmalı

10 Mart 2018
Sabaha doğru saatlerde rutinin dışında gelişmeler veya farklı hoşluklar söz konusu olabilir. Öğle sonrası saatlerde planlı ve çalışkanız. İşlerimize, görev ve sorumluluklarınıza eğiliyor ve yarım kalan işleri tamamlıyoruz. Akşam saatlerinde ise, ilişkilerde gerilimler veya kırıcı sözler ya da engelleyici olaylar ön plana çıkabilir.


Lüzumsuz risklerden kaçınılması gereken bir gün. Şartlar akıcı görünmüyor. Köşeye sıkıştırmaya çalışan kişilere dikkat etmeli, başkalarının ani hareketleri nedeniyle ani kararlar almamalıyız hafta sonu genelinde.

KOÇ    
Duygusal gerilimler veya size dikte edilen bazı şeyler bu hafta sonu sizi rahatsız edebilir. Belli kararlar almadan önce sonuçlarını doğru hesaplamalısınız.

BOĞA
Duygusal gerilimlere açık hafta sonu. Fiziksel, mental ve ruhsal sağlığınızı korumalı ve bu anlamda bazı şeyleri hafife almaktan kaçınmalısınız.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Tartışmadan kaçının

9 Mart 2018
Gün genelinde düşünce dağınıklıkları, yanıltıcı kişiler ve gerilimler ön planda...

 

Abartılı tavırlardan ve konuşmalardan kaçınmamızda fayda var.
Özellikle öğle saatlerinde, ilişkilerde ve işbirliklerinde tartışmalara girmekten kaçının. Akşam saatlerinde ise aşırı özgüvenli ve enerjik hissedenlerin zalimce tavırlarıyla uğraşılabilir. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbirli olun.
Bugün Jüpiter de 4 aylık geri hareketine başlıyor. Belli alanlarda hızımızın düşeceği veya engellerle karşılaşacağımız bir süreç olabilir.

KOÇ
İşle ilgili seyahatler, toplantılar ve ziyaretler olumlu gelişmelerin önünü açabilir. Amaçlarınıza ulaşmak, planlarınızı gerçekleştirmek için sizin ön plana çıkmanız gerekiyor.

BOĞA

Yazının Devamını Oku

Sabahın verimini kaçırmayın

8 Mart 2018
Aktif ve enerjik bir gün. Ayın Yay burcunda olması, felsefe, eğitimler, kurslar, hukuk, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, medya başlıklarında verimli bir günde olduğumuza dikkat çekiyor.

Ancak akşam saatlerinde konsantrasyonumuz bozulabilir veya yanılabiliriz. Düşüncelerimiz dağılabilir ve kafa karışıklıkları yaşayabiliriz.
Yanıltıcı etkilere karşı dikkat edelim.

BURÇLAR

KOÇ
Yapacağınız ziyaretler, yolculuklar veya alacağınız eğitimler, düşünceleriniz üzerinde olumlu etkiler yapabilir. Risk almamalı, şansınıza güvenerek hareket etmemeli, ihmallerden kaçınmalısınız.

BOĞA

Yazının Devamını Oku

İlerlemeye açık bir gün

7 Mart 2018
Öğle saatlerine kadar destekleyici etkiler ve kişiler ön planda. Kendimizi iyi hissediyor ve insanları etkilemekte zorlanmıyoruz. İlişkilerimizde kendimizi gösterebiliriz.

Gün genelinde, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, yabancılarla ilişkiler açısından verimli olabiliriz. Ancak öğle saatleri sonrası işlerin hızı düşebilir, belirsizlikler veya isteksizlikler söz konusu olabilir.
Akşam saatleri şifa enerjileri ve yaraların sarılması türünde etkiler ön planda.

KOÇ

Planlarınızı tamamlayana kadar uygulamaya koymalısınız. Kimseye ne kadar değerli olduğunuzu veya onlar için yaptıklarınızı anlatamayabilirsiniz. Ancak, gayretleriniz boşa gitmeyecektir.

BOĞA

Sizi endişelendiren durumları diğerleriyle paylaşabilir, geleceğe ve ilişkilerin iyileştirilmesine yönelik adımlar atabilirsiniz. Farklı şeyler denemenin veya özgün yaklaşımların faydası olabilir.

İKİZLER

Kişisel planlarınızı kimseyle paylaşmayın. Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Bazı konulara dahil olmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Yazının Devamını Oku

Hayal kurmak için ideal günler

4 Mart 2018
Arkadaşlıklar, sosyal planlar ve ortaklı işler gün boyu ön planda. Ruhen olumlu hissedebilir, insanlara şefkatle yaklaşabilir, birbirimize sevgimizi gösterebilir, hayallere kapılabilir, hayalci yaklaşımlar sayesinde yaratıcılıkta ve romantizmde zirve yapabiliriz.


Ancak, bu durum birkaç gün için gerçeklerden tamamen uzaklaştırabileceği için dikkatli olmakta fayda var. Dileklerde bulunmak, hayaller kurmak için ideal günler. Olumsuz olanı yollama, olumlu olana yol açma zamanı!

 KOÇ
Sizin aleyhinize çalışan kişilerle farkında olmadan çok fazla kişisel bilgi, sır ya da şifre paylaşabilirsiniz. Duygusal konuların büyümesine izin vermemenizde fayda var.

BOĞA
Sizi duygusal baskılarla kısıtlamaya çalışan kişiler olabilir. İstediğiniz şeylerin peşinden gitmekten vazgeçmemelisiniz. Başarılarınızı sevdiklerinizle paylaşmak hoşunuza gidebilir.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku