HABER

İşte Dilan Polat'ın başka fenomeni ölümle tehdit ettiği tehdit mesajları

Kara para aklama soruşturmasından tutuklu bulunan Dilan Polat, başka bir kadın fenomeni ölümle tehdit ettiği için davalık olmuştu. Dilan Polat'ın 7 yıla kadar hapsinin istenmesine neden olan o hakaret ve ölüm tehditleri ile dolu olan mesajlar ortaya çıktı. Ettiği hakaretleri, attığı tehdit dolu mesajlar için hatırlamıyorum demişti. Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat'ın ölümle tehdit ettiği o mesajlar ortaya çıktı.

Dilan Polat, kara para aklamak dahil 4 suçtan 5 aydır cezaevinde. Dilan Polat'a en son eski dostu Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlatmaktan dava açılmıştı. O saldırıyı Polat'ların 'daltonlar' çetesine azmettirdiği ortaya çıkmıştı. Bu olayla ilgili 8 yıl 4 aya kadar hapsi istemiyle dava açılan Dilan Polat'ın adı yeni bir suçlamada geçti.

SEN MİSİN PAYLAŞIMA TEPKİ GÖSTEREN

Fenomen Afranur Asan, arkadaşıyla birlikte bir magazin sayfası yönetiyor. Dilan Polat'ın doğum gününde yaptığı paylaşıma iki arkadaş tepki gösterip eleştirdi. sonrasında Afranur Asan'ın mesaj kutusunda Dilan Polat'tan tehdit mesajları yağdı. Kanal D Haber, Dilan Polat'ın genç fenomene attığı o tehdit mesajlarına ulaştı.

"MAGAZİN YAPARKEN ÖLÜME KADAR UZANIR"

Dilan Polat attığı mesajlarda iki arkadaşı dünyalarını dar etmekle ve ölümle tehdit etti. "Magazin yaparken ölüme kadar uzanır" ifadelerini kullandı. Polat, genç kadının annesine de küfürler etti.

"ÖZÜR DİLEMEYE ÇALIŞIYOR, AFFETMEYECEĞİM"

Soluğu savcılıkta alan genç fenomen, "22 yaşında bir genç kızım, ailemin o süreçte yaşadığı korku, endişe anlatılabilecek bir durum değil. Anneme edilen hakaretler var. Ölüm tehdidi artık bunun son noktası oldu. Dilekçemiz onların eline ulaşıyor ve Polat, her yerden onu engellediğim için bir ortak tanıdık ile bana ulaşmaya çalışıyor ve şikayetimi geri çekmemi istedi. Özür dilemeye çalışıyor. Kimse kusura bakmasın, bir özür ile bunu affedecek insan değilim." dedi.

"MESAJLARI HATIRLAMIYORUM"

Genç fenomenin şikayetini geri çekmemesi üzerine Dilan Polat'ın ifadesi alındı. Polat, ifadesinde mesajları gönderip göndermediğini 'hatırlamadığını' söyledi.

7 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Polat hakkında zincirleme şekilde kadına karşı tehdit ve hakaret suçlarında dava açıldı. Polat'ın 7 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler