HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Grup Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. "6'lı koalisyonda demokrasi tarihinde görülmemiş kavga çıktı. Masanın altı üstüne geldi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ortada fol yok yumurta yokken, bunların gösterdikleri kibiri insanlık adına oradaki mağdurlar adına biz utandık. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız." ifadelerini kullandı. Erdoğan grup toplantısının ardından Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili sorulan bir soruya "Cuma günü verdiğimiz sözü tutacağız" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Finlandiya'nın NATO üyeliği üzerine sorulan bir soruya yanıt olarak "Cuma günü verdiğimiz sözü tutacağız." dedi.

Erdoğan, "Cumhur İttifakı genişleyecek mi?" sorusuna ise "Takip edeceksiniz duyacaksınız bunların hepsini" yanıtını verdi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler