UPS kargo takip no öğrenme ve sorgulama - UPS kargo'da kargo takibi nasıl yapılır, sorgulanır ve öğrenilir

Güncelleme Tarihi:

UPS kargo takip no öğrenme ve sorgulama - UPS kargoda kargo takibi nasıl yapılır, sorgulanır ve öğrenilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2022 20:52

UPS kargo takip ile yurtdışında en uzak ya da yakın noktaya, dünyanın herhangi bir noktasına göndermiş olduğunuz kargonuzun ne zaman, ne zaman alıcısına ulaşacağını, nerede olduğu, kolay bir şekilde ve anında öğrenebilirsiniz. UPS kargo takip no öğrenme ve sorgulama nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

İster bir paket bekleyin, isterseniz de dünyanın farklı noktalarına yüzlerce gönderi yapın, UPS Takip ile gönderinizin tüm yolculuğu boyunca takip edebilirsiniz. UPS’in geliştirmiş olduğu takip seçeneklerini kullanarak en güncel bilgilerle kargonuzun yolculuğunu da takip edebilirsiniz.

 

UPS Kargo Takip No Öğrenme ve Sorgulama

 

 

Gönderi takibi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz çeşitli yöntemler sunan UPS Takip, gönderinizin şu anki durumu, yaşanan beklenmedik gecikmeler ve sonunda da teslimatı ile ilgili bilgi almanız için çok kolay yollar sağlıyor. Kargoyu takip etmek için kullanabileceğiniz bazı olmazsa olmaz bilgilere ihtiyacınız vardır. Aslında UPS gönderi sorgulama işlemi için takip yapmanız için gerekenler oldukça basittir.

 

 

Haberin Devamı

UPS kargo takibi yapmak için, yurtdışı gönderiyi sizden teslim almaya gelen UPS ekiplerine teslim ettiğiniz zaman size verilen ve paket üzerine yapıştırılan takip barkod numarasına ihtiyacınız vardır. Barkod numarasının diğer ve en çok bilinen ismi ise takip numarasıdır. Bu takip numarası ile birlikte gönderinin yeri ile ilgili bilgiyi online olarak öğrenmek ve verimli bir kargo takibi yapabilmek için yerinizden bile kalkmanız gerekmiyor. Bunun için de kargo takip numarasını mutlak olarak almanız ve kaybetmemeniz gerekir. Aksi taktirde gönderi takibi yapabilmeniz oldukça zor olur.

 

 

Bu takip numarası ise, UPS’in internet sitesinde bulunan kargo takip sayfasındaki ekrana yazıldığı zaman kargonun o an için nerede olduğu bilgisi de tam zamanlı olarak verilir. Bu işlemde ise, her satırda bir tane olacak şekilde en fazla 25 takip numarası da girilebiliyor.

 

 

Haberin Devamı

UPS Kargo'da Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

 

 

UPS gönderi takibi yapılmasının, internet dışında farklı yolları da vardır. İnternetinizin olmadığı bir yerde yurtdışına gönderdiğiniz kargo paketinin nerede olduğunu, durumunu ve varış adresine ne zaman ulaşacağını öğrenmek isterseniz şirketin çağrı merkezi kanalı ile kargo müşteri hizmetleri görevlilerinden konu ile ilgili yardım alabilirsiniz.

 

 

Müşteri hizmetlerine kargo takip numarası vererek kargonuzun o an için nerede olduğunu ve alıcısına da ne zaman teslim edileceğini iletmek mümkündür. Bu sayede gönderinizin güncel durumunu öğrenerek alıcısına bu bilgiyi iletebilirsiniz. Ama bu noktada aklınızda bulunması gereken önemli bir konu vardır. UPS müşteri hizmetleri ekibi ise, sadece Pazartesi ve Cuma günleri 09.00-20.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Siz de UPS kargo iletişim kurmak için de bu süre içinde işlem yapmanız gerekir. Diğer günler ve saatlerde yapacağınız gerçekleştireceğiniz gönderi sorgulama işlemleri için online yöntemleri kullanmanız gerekir.

 

 

Haberin Devamı

UPS Kargo'da Kargo Takibi Sorgulanır ve Öğrenilir?

 

 

UPS gönderi takibi yapmak için 0850 255 00 66 numaralı telefondan kargo bilgilerini öğrenmek için ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden gönderi takip koduna çevirmeden UPS’e ulaşmak da mümkündür. Bu telefon numarası ise, tüm sorularınıza en detaylı cevapları alabilmenizi sağlar. Ama burada da gönderi sorgulama işlemini gerçekleştirmek için takip no bilgisine sahip olmanız gerekir. Bu bilgiyi verdiğiniz zaman sorularınız daha hızlı ve kolay cevap bulur. Aynı zamanda akıllı cep telefonunuza indireceğiniz UPS Mobile uygulaması sayesinde de kolaylıkla takip yapabilirsiniz. Bunun için aplikasyonu ise, telefonunuza indirmeniz ve “takip et seçeneğine tıklamanız da gerekiyor. Burada da takip numarasını yazdığınız zaman istediğiniz bilgilere saniyeler içinde kolaylıkla ulaşırsınız.

 

 

Haberin Devamı

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!