Turkcell T40'lar ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Turkcell T40lar ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2013 00:59

Manisa'da banttan çıkan Turkcell T40'lar Türkiye'nin ilk yerli üretim telefonu olma iddiasıyla tüketicilerle buluşacak.

Haberin Devamı

Daha önce siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulan T40'ların Türkiye'deki üretiminde kırmızı ve beyaz tercih edildi. Manisa'daki banttan çıkan "Made in Turkey" damgalı Turkcell T40'lar ocak başında satışa sunulacak.

Turkcell'in ekim ayında piyasaya sunduğu Turkcell T40, yüksek teknolojiyi, Türk kullanıcıların alışkanlıklarına göre geliştirilmiş arayüzü ve Turkcell'in mobil uygulama dünyasını herkesin erişebileceği fiyatla bir araya getiriyor.

Turkcell T40lar ortaya çıktı

HD ses özelliğiyle konuşma esnasında daha iyi bir ses deneyimi sağlayan T40, konferans konuşmalarında ve ses tanıma sistemlerinin kullanımında da dikkat çekiyor. T40'ın gürültü engelleyici (Noise Cancellation) özelliği ile telefon görüşmeleri gürültülü ortamda yapılsa bile karşı tarafın sesini net alabiliyorsunuz.

Görüntülü görüşme sağlayan ön kameranın yanı sıra 5 MP Flash arka kameraya sahip Turkcell T40'ın kamerası, Yüz Tanıma, HDR kalitesinde çekim yapabilme ve Otomatik Sahne Tanıma özelliklerine sahip.

Dahili hafızası 4GB olan Turkcell T40'ın ağırlığı 135 gram. Qualcomm'un 1.2 GHz Çift Çekirdekli işlemcisine sahip cihazın ekran büyüklüğü ise 4 inç. T40'ın işletim sistemi Android 4.1 Jelly Bean. Turkcell arayüzüyle tasarlanan cihazın pili ise yaklaşık 240 saat bekleme, 480 dakika konuşma süresi sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!