Google WiFi interneti odalara dağıtıyor!

Güncelleme Tarihi:

Google WiFi interneti odalara dağıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 08:16

Google WiFi özellikle odalara güçlü şekilde sinyallerin ulaşamaması sonucunda internete yavaş bağlanan evlere hitap ediyor. İşte Google WiFi hakkında merak ettiğiniz her şey...

Haberin Devamı

Google Wi-Fi, oldukça faydalı bir özelliğe sahip, ilginç bir router. Tekli paketi 129 dolara, üçlü paketi ise 299 dolara satılacak olan ürün, özellikle minimalist tasarımıyla dikkat çekiyor.

Neden aynı anda 3 router'ı birden alalım diyebilirsiniz. Ama Google Wi-Fi'ın var olma amacı aslında bu sorunuza cevap veriyor. Her bir router, diğeriyle bağlantılı olarak çalışıyor ve evinizin her köşesinde, güçlü bir Wi-fi sinyali elde etmenizi sağlıyor. Örneğin 3 router'ı evin 3 uzak köşesine yerleştirerek, sinyal gücünün her noktada yüksek olmasını sağlayabiliyorsunuz. Cihazlarınız, uygun olan router'ı belirleyerek ona bağlanabiliyor. Karışıklıkları önlemek için, Google Wi-Fi, kanalları da otomatik olarak değiştirebiliyor. Google, tüm bu özelliklere "Network Assist" adını veriyor.

Google WiFi interneti odalara dağıtıyor

Haberin Devamı

Ağ üzerinde daha fazla kontrol isteyenler ise, Google'ın cihazlar için geliştirdiği destek uygulamasını indirmek zorunda. Bu uygulama sayesinde ağınıza bağlı olan cihazlardan dilediğinizin bağlantısını kesebiliyor ya da onlara ayrılan bant genişliğini azaltabiliyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!