Galaxy S9'un ilk görüntüsü ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S9un ilk görüntüsü ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 10:48

Samsung Galaxy S9'un tanıtımı yapılmadı fakat geçtiğimiz günlerde görüntüleri sızdı. 2018 yılının en çok merak edilen telefonu Samsung Galaxy S9 bugün ise canlı canlı görüntülendi.

Haberin Devamı

2018 yılının ilk aylarında çıkacak Samsung Galaxy S9 hakkında söylentiler devam ediyor. Şimdi de yeni çıkacak olan telefonun canlı canlı görüntülendiği açıklandı. Bir süredir dile getirilen yükseltilmiş ekran ve gövde bölümü sızan son görüntülerle doğrulandı. Ekranın alt kısmında olan boşluk ise daraltılmış. Tasarımın geneline bakıldığında, önceden söylenenler gibi %90 oranı tutturulmuş.

Galaxy S9un ilk görüntüsü ortaya çıktı

 

Telefonun üst kısmında ise ahize, sensör ve ön kameranın bulunmasından dolayı biraz boşluk var. Çıkan yeni görüntüler sadece telefonun ön kısmını gösteriyor. Telefonun arka kısmına dair görüntüler çıkmadı. Samsung'a yakın kaynaklar ise telefonun arka kısmında çift arka kamera olacağı kanaatinde. İşletim sistemi noktasında ise Galaxy S9'un Android 8.0 ile kutudan çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Haberin Devamı

Galaxy S9un ilk görüntüsü ortaya çıktı

Sızdırılan görüntüler sonucu Samsung Galaxy S9'un ön kısmında ana ekran tuşu bulunmuyor. İhtimaller doğrultusunda parmak izi okuyucunun Galaxy S8 Plus ve Note 8 modellerinde olduğu arka kısımda bulunan kameranın yanında olacağı düşünülüyor. Son olarak, Galaxy S9 hakkında çıkan görüntüler ile telefonun tasarımı bir nebze de olsa belli oldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!