Facebook'tan işletmelere özel uygulama: Analytics

Güncelleme Tarihi:

Facebooktan işletmelere özel uygulama: Analytics
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 06:15

Facebook ev sahipliğinde her yıl düzenli olarak gerçekleşen F8 Geliştirici Konferansı'nda, genel anlamda işletmelere hitap eden Analytics uygulaması tanıtıldı.

Haberin Devamı

Facebook'un yeni uygulaması Analytics, işletme sahiplerinin işine çok yarayacak. Zira, bu yeni uygulama, işletme sahiplerinin kendi ürünlerini veya uygulamalarını insanların nasıl kullandığını öğrenmelerine yardımcı olacak. Bir analiz sistemi olarak kullanıcılara bu konu üzerinde hizmet sunacak olan Analytics, sayfa ve reklam yöneticisi uygulamalarının da açıklarını bu şekilde kapatacak. 

Şirket tarafından düzenlenen etkinlikte konuyla alakalı yapılan açıklama ise şöyle: "Hareket halindeyken büyüme, etkileşim ve dönüşüm çabalarınızdan haberdar olun. Anahtar metrikleri ve raporları kolayca görüntüleyin, otomatik analizleri kontrol edin ve değişiklikler meydana geldiğinde bildirim alın."

Facebooktan işletmelere özel uygulama: Analytics

Haberin Devamı

Analytics uygulaması işletmelerin uygulamalarını, internet sitelerini, botlarını ve etkinlik gruplarını izlemelerine yardımcı oluyor. Böylece Facebook’un Sayfa Yöneticisi ve Reklam Yöneticisi uygulamalarının eksiklikleri tamamlanıyor.

Kısacası Analytics’in internet sürümü ile yapılan tüm işlemler, bu uygulama ile mobil cihazlara taşındı. Markaların müşteri etkileşimini kolaylaştırmak isteyen Facebook bu sayede şirketlerden gelecek reklam yatırımlarını artırmak istiyor.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!