Facebook mesaj atma nasıl kapatılır?

Güncelleme Tarihi:

Facebook mesaj atma nasıl kapatılır
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 15:11

Facebook'ta mesaj atılmasını kapatmanın yolu var mı? Facebook'ta arkadaş listenizde olmayan kimselerin size mesaj atmasını istemiyorsanız izleyeceğiniz basit bir yöntemle bu mesajları artık görmekten kurtulabilirsiniz. İşte Facebook mesaj atmayı kapatmanın yolu...

Haberin Devamı

Facebook'ta mesaj atılmasını kapatmak için bir ayar maalesef yok; ancak belirlediğiniz kişilerin mesaj atmasını engelleyebiliyorsunuz. Ancak listenizde olmayan kullanıcılardan gelen mesajlar filtreye takılmasına rağmen sizi rahatsız ediyorsa o halde yapacağınız basit bir şey var.

Öncelikle Facebook ayarlarınıza girip yaşınızı 18'in altına indirin; elbette herkes görmesin diye de bu yaş kriterini gösteren yandaki ayarı 'sadece ben' şeklinde değiştirin ki kimse oynadığınız yaşınızı görmesin; anlam veremeyebilir! 

Yaşı küçülttükten sonra mesaj kutusunun dışarıya kapatıldığını göreceksiniz. Bu şekilde Facebook, küçük yaştakilere mesaj atılmasını engellemek için böyle bir yöntem geliştirmiş; siz de bu şekilde bu tür mesajlardan kurtulmuş oluyorsunuz!

BAKMADAN GEÇME!