Ateş ve Su 3 Oyunu Oyna

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2021 22:36

Ateş ve Su 3 oyunu ile kahramanlarımız yepyeni bir macerayla sizlerin karşısına çıkıyor. Tek ya da iki kişilik olarak oynayabileceğiniz oyunda kahramanlarımızı buz tapınağından çıkarmaya çalışacaksınız. Ateş ve Su buz devri ya da buz tapınağı olarak dilimize çevrilen orjinal oyunun adı Fireboy and Watergirl Ice Temple şeklindedir. Şimdi sen de vakit kaybetmeden Hürriyet Oyun üzerinden ücretsiz online oyna!

Haberin Devamı

Ateş ve Su 3 oyunu ile kahramanlarımız içinde bulundukları buz devri ortamından kurtulmaya çalışmaktadırlar. Buz tapınağı içerisinde karşılacakları farklı engellerin onları durdurmaması gerekiyor. 2 Kişilik ya da tek kişilik olarak ister bilgisayardan ister telefondan rahatça oynayabileceğiniz oyun ile keyifli vakit geçirmeniz mümkündür. Fireboy and Watergirl Ice Temple şeklindeki İngilizce adıyla dünya genelinde de oldukça sevilerek oynanmaya devam etmektedir. Ateş ve Su serisinin 3. oyunu Hürriyet Oyun farkıyla sizlerle!

Ateş ve Su 3 oyunu nasıl oynanır?

Oyunu oynamak isteyen kişiler ilk olarak Play tuşuna tıklamalıdırlar. Ardından gelebilecek reklamları "SKIP" butonuna tıklayarak geçebilirler. İsterlerse reklamın sonlanmasını bekleyebilirler. Oyunu iki kişi oynayacak olan kişilerin hangi karakteri yöneteceklerini belirlemeleri durumunda aşağıdaki kontrol yöntemleri sayesinde oyunu oynamaları mümkündür.

Haberin Devamı

Ateş ve Su 3  Ateş Çocuk (Fireboy) Kontrolleri

Yön tuşlarını kullanarak Ateş çocuğu kontrol edebilirsiniz.

Sağ yön tuşu: Karakterin sağa gitmesini sağlar.

Sol yön tuşu: Karakterin sola gitmesini sağlar

Yukarı yön tuşu: Karakterin zıplamasını sağlar.

Ateş ve Su 2 Kız (Watergirl) Kontrolleri

W,A,D tuşlarını kullanarak su kızı kontrol edebilirsiniz.

W tuşu: Karakterin zıplamasını sağlar.

A tuşu: Karakterin sola gitmesini sağlar

D tuşu: Karakterin sağa gitmesini sağlar.

Ateş ve Su 2 telefondan nasıl oynanır?

Telefondan oyunu oynarken her karakteri ayrı ayrı seçerek kontrol ederek oynayabilirsiniz. Mobil cihazlarda oyunu dokunmatik ekranı üzerinden kolayca oynayabilirsiniz.

Ateş ve Su Oyunun Diğer Versiyonları

Ateş ve Su

Ateş ve Su 2

Ateş ve Su 4

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!