Kuyumcular sezona hazır

Güncelleme Tarihi:

Kuyumcular sezona hazır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2016 15:52

Havaların ısınması ile birlikte nişan ve düğün sezonu başladı. Başkentli kuyumcular, hazırladıkları binlerce model alyans ve takı için çiftleri bekliyor. 14 ve 22 ayarlık takı setlerinin fiyatları 500 liradan başlıyor.

Haberin Devamı

Başkentli kuyumcular, sıcak havalar ile birlikte nişan ve düğün törenlerinin yapılmaya başlandığını belirterek, “Sezonun başlangıcı için hazırlandık. Nişan ve düğün törenleri için binlerce farklı modelde alyans ürettik. Ayrıca çiftler talep ettiğinde özel tasarım alyanslar da imal ediyoruz” dedi. Altının tasarruf için her zaman “güvenli liman” olduğunu ve bu özelliğini koruduğunu dile getiren kuyumcular, yatırım değil, tasarruf yapmak isteyenleri altın almaya çağırdı.

BİNLERCE FARKLI TASARIM

Önümüzdeki aylarda okulların kapanmasıyla sayıları artacak sünnet, nişan ve düğünlerin altın piyasasını hareketlendireceğini anlatan kuyumcu esnafı, kasım sonuna kadar sürmesi beklenen törenler için kuyumcuların hazırlık yaptıklarını kaydetti. Türk geleneği olarak nişan ve düğünlerde aile büyükleri tarafından alınan takı setlerinin de her keseye uygun üretildiğini kaydeden kuyumcular, “14 ve 22 ayar olarak hazırlanan takı setlerinin fiyatları 500 liradan başlıyor. Talep ve isteğe göre hazırlanacak takı setlerin fiyatları, kullanılacak kıymetli taşlara göre değişiklik gösteriyor” değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!