Burçlara göre 2015 kariyer haritanız

Güncelleme Tarihi:

Burçlara göre 2015 kariyer haritanız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 11:07

Ekonomi, ofis hayatı, iniş ve çıkışta olan sektörler, işler... işte bütün bunlar Satürn’ün Yay burcuna geçmesi ile farkedilir derecede değişecek. İyimserliğimizi koruyarak oluşturacağımız yeni iş modelleri, keşifler, insanlığın gelişimini sağlayacak. Değişim süreci 2017’ye kadar devam edecek. İnsan kaynakları danışmanı ve iş astroloğu Binnur Zaimler, kariyer ve özel hayatımızı yorumladı.

Haberin Devamı

Burçlara göre 2015 kariyer haritanız
KOÇ
Yıl boyunca yurtdışı, yabancılarla olan bağlantılar, yüksek öğrenim, medya ve kendinizi geliştirmenizi sağlayacak her türlü sorumluluğu ciddiye alın. Bu konularda disiplin size sağlam temelli başarı getirecektir. 20 Şubat ve sonrasındaki birkaç hafta boyunca yaşam enerjiniz çok yüksek. Adımlarınızı hızlı atıp yeni bir işe, projeye yelken açabilirsiniz. Spora başlamak için çok iyi bir dönem. Flörtte ilk adımı hemen atın. 4 Nisan ve ardından 26 Eylül tutulmaları ilişkilerinizde karar vermenizi bekliyor. 2014 Nisan ayında her şeyi içinize attıysanız şimdi harekete geçin. İşyerinde sakin ama kararlı şekilde isteklerinizi söyleyin. Yılın ilk yarısı şans oyunları ve sermaye piyasasında risk almaktan çekinmeyin. Bu dönemde ofiste ve dışarıda flört etmek de size heyecan verecek. 11 Ağustos sonrası çok ama çok çalışacağınız, üretken olacağınız bir dönem.

BOĞA
Yıl boyunca ortağınız, eşiniz veya en yakın çalışma arkadaşınız ile ortak paylaşımlarınız zihninizi yoracak. Bu noktada karşıdaki kişinin de sorumluluğunu alarak hareket etmek, çeşitli miras konuları ile uğraşmak ve yatırımlarınıza çeki düzen vermek gerekliliği önem kazanıyor. Maddi imkanlarınızı kendinize saklamak yerine paylaşmaya çalışın. 17 Mart sonrası birkaç hafta boyunca değerli şeyler almak, hatta bir araba için paranızı hazırlamak akıllıca olacaktır. Bu dönem sanatsal konular, müzik, renkler hayatınıza canlılık katacaktır. Keyifli anlar yarattığınızda isteklerinize daha kolay ulaşacaksınız. 18 Mayıs sonrası iş, kariyer ve özel hayatınızda yeni başlangıçlara yer açın. 11 Kasım sonrası yeni kişiler hem işyerinde hem de özel hayatınızda size tazelik katacak.

İKİZLER
İşyerinde sizden yaşça ve konum olarak büyük olan, otorite figürleri ile yakın çalışmanız, onların sizi en iyi şekilde geliştirmenizi sağlayacak. 20 Şubat sonrası birkaç hafta çevreniz genişliyor. Yeni kişilerle tanışmaya, davetlere katılmaya önem verin. 20 Mart civarı evde yeni düzenlemeler yapmak iyi gelecek. 11 Nisan sonrası beş hafta boyunca ikna gücünüz, çekiciliğiniz, imajınız çok yüksek durumda. Fotoğraf çekimleri, sahneye çıkmak, eğitim vermek gibi öne çıkacağınız olayları bu tarihlere denk getirin. 18 Mayıs sonrası burcunuzda 20 gün boyunca geri harekette olacak Merkür, kafanızı biraz karıştırabilir. Zihninizi arada susturun ve huzur duyacağınız anlar yaratın.

YENGEÇ
Bu yıl sizin için bol bol çalışmak, ofiste kalmak, üretken olmak demek. Herkesin angarya gördüğü ve değerini bir süre anlayamayacakları projelerin altından ancak siz kalkacaksınız. 5 Ocak’ta ve 25 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay zamanları ve özellikle Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında oldukça gözönünde olacağınızı söyleyebiliriz. Kararlarınızı ertelemeyin. Bu yaz hayatınızdaki en önemli sözleşmelerin altına imzanızı atmanız sözkonusu. 15 Temmuz’da burcunuzdaki Yeniay sonrası farklı başlangıçlar yapabilirsiniz. İşinizi bu tarihten sonra değiştirebilirsiniz. 4 Nisan ve 26 Eylül tutulmaları, kariyer ve ev arasında hızlı gelişmelere işaret ediyor.

ASLAN
Yılın ilk yarısı her konuda şans, gelişim ve bolluk sizden yana. İlgi alanlarınız sizi bir süredir şarj ediyor ve kendinizi bulduğunuz hobileriniz adeta çocuğunuz gibi oldu. Bu yıl belki de yeni kariyerinizi de hobileriniz oluşturacak. Eğlenceyle yaptığınız işlere bu yıl ciddi yaklaşırsanız, işin üstadı siz olacaksınız. Flört etmeye başlayacağınız kişiyle işler ciddiye binebilir. 20 Ocak-11 Şubat arasında karşınızdaki kişi kafanızı karıştırıp, istemeden de olsa size yanlış bilgiler verebilir. Aynı günlerde geçmişten gelen birinin hayatınıza dokunmasıyla işler düzeliyor. 5 Haziran’dan sonra çekici ve iddialısınız, ikna gücünüzü kullanın. Ağustos ayı boyunca burcunuzda geri harekette olan Venüs, fazla gururlu olmanıza yol açmasın. 11 Ağustos sonrası maddi imkanlarınız birden artıyor.

BAŞAK
Yıl boyunca evinizde yapacağınız değişiklikler öne çıkıyor. Aile düzeni, taşınma veya evden çalışacağınız ‘home office’ ağırlıklı bir iş sizi bulabilir. 12 Ocak sonrası yaptıklarınız daha fazla görünür olduğunda, takdir kadar eleştiri de gelecektir. 20 Şubat sonrası ortaklaşa yatırımlar için uygun zaman. 5 Mart, 29 Ağustos tarihlerinde ilişkilerdeki tavırlarınız gidişatı belirleyecek. Önemli haberler geliyor. 11 Ağustos sonrası, uzun zamandır beklediğiniz şans ve fırsatlar kapınıza geliyor. Büyük bir terfi, ödüller ve takdir için kalbinizi açın. 13 Eylül tutulması size istediğiniz kapıları açacak. 25 Eylül sonrası birkaç hafta boyunca detaylı konularda yoğun çalışmalar size başarı getirecektir. Önemli adımlar için bu tarihler çok uygun.

TERAZİ
Internete yatırım yapmanın en doğru zamanı. Yaptığınız işle ilgili sosyal medyada aktif olmak, bir blogger olmak doğru yere dükkan açmak demek. Sözlü ve yazılı iletişimin, yabancı dilin hayatınızın merkezine oturduğu bir sene başlıyor. İmzalar, sözleşmeler, teklifler havada uçuşuyor. Yılın ilk yarısı çevreniz genişlemeye devam ediyor, daha güçlü konumdaki kişilerden destek görebilirsiniz. 20 Şubat sonrası iş ve aşk ilişkinizde hareketlilik var. Teklifler arka arkaya gelebilir. 4 Nisan ve 26 Eylül tutulmaları ilişkinizde yeni adımlar demek. Onun değil, sizin ne istediğinize göre hareket edin. 18 Nisan sonrası yepyeni biriyle çalışmaya başlıyorsunuz. 16 Eylül-8 Ekim arası kafanız karışırsa eski albümlerdeki aşklarınıza sığının. Kararlarınızda son noktayı koymak için 8 Ekim sonrasını bekleyin. 8 Kasım sonrası beş hafta boyunca özel ve iş hayatınızdaki büyük emellerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Nazik ve yumuşak yapınız yılanı deliğinden çıkaracak.

AKREP
Geçtiğimiz iki sene adeta kabuk değiştirdiniz. Şimdi maddi birikimlerinize odaklandığınız, paranız daha iyi planlamanız gereken bir sene başlıyor. Yeni yatırımlar veya iş kurma çabası içinde, cebinizdeki paranın akışını iyi organize edin. Yılın ilk yarısı kariyer ödülleri arka arkaya gelirken, ikinci yarı çevrenizi genişletiyorsunuz. İdeallerinize dönük çalışmalar hızlanıyor. 17 Mart sonrası birkaç hafta boyunca ilişkiler yoluyla gelen bolluk, kolaylık ve huzur sözkonusu. Ofis aşkları kapınızda. 4 Mayıs ve 27 Eylül Dolunaylarında içinizden geçenleri ertelemeyin. 18 Mayıs sonrası ilişkinizle ilgili, 11 Kasım sonrası ise kendinizle ilgili adımlar atmak için evren sizi destekliyor. 5 Aralık sonrası Venüs’ün getirdiği çekicilik ve özgüven, hedeflerinize ilerlemenizi sağlayacak.

YAY
Yeni yıla girerken yapmanız gereken en önemli iş, hayatınızın her alanında kendinizi ışık ve sevgiyle değişime açmak olacak. Disiplin ve yeniden yapılanma gezegeni Satürn, Yay burcunda iki buçuk sene sürecek yolculuğuna başlıyor. Derin bir nefes alın ve kemerlerinizi bağlayın. İş, kariyer, özel hayat ve iç dünyanızda gerçekleşecek değişimler size sorumluluk ve farklı bir kimlik getiriyor. Hayatı biraz ciddiye alın. Size faydası olmayan alışkanlıklarınızdan kurtulun. Tatlıyı bırakıp bol bol açık havaya çıkın. Yatağa yattığınızda gözlerinizi kapatın. Nerede, kimlerle nasıl bir hayat yaşamak istediğinizi keşfedin. Yozlaşmış ilişkilerinizden, sizi zorlayan kişilerden, angarya işlerden kurtulacaksınız, ama önce adım atmanız gerek. 20 Şubat sonrası birkaç hafta yaratıcı, eğlenceli günler sizi bekliyor. 18 Mayıs-10 Haziran arası eski arkadaşlar, aşklar gündeminizde olacak. O tarihlerde işyerinde aldığınız bilgileri birkaç defa kontrol edin. 25 Kasım’da seçimlerinizi yapın, 11 Aralık sonrası yeni bir hayata adım atın.

OĞLAK
İç dünyanızı keşfetmenizin dış dünyada size faydası olacak. Endişelerinizi uzaklaştırdığınızda gelecek için daha iyi planlar yapabilirsiniz. 5 Ocak’ta ve 25 Aralık’ta karşıt burcunuz Yengeç’te gerçekleşecek Dolunay ilişkilerde ne noktada olduğunuzu anlamanızı sağlayacak. Seçimlerinizi netleştirin, Dolunay size karar vermeniz için tüm bilgileri açıyor. 4 Nisan’daki tutulma özel hayatınızda olduğu kadar kariyerinizdeki manevralara da işaret ediyor. Hızlı gelen değişime adapte olabileceksiniz. 11 Ağustos sonrasında kişisel gelişim fırsatlarınız artıyor. Yurtdışı eğitime, yabancılarla işbirliğine ve akademik derecelere hazırlanın. Haziran ve Temmuz aylarında hareketli günler, çok çalışırken aynı zamanda aşka da vakit ayırmanızı sağlayacak.

KOVA
Bu yıl idealleriniz, gelecek planları için çalışmaya başlıyorsunuz. Ekip ruhu içinde önemli sorumluluklar alıyorsunuz. İş dışı alanlarda sosyal klüp ve derneklerde görev alabilir, STK’larda çalışabilirsiniz. Para stresinin olmadığı, kolay kazanıp harcadığınız aylar boyunca eforunuzu daha çok takım çalışması için harcıyorsunuz. 4-19 Ocak ve 14-20 Şubat tarihleri iş başvurusu için çok uygun. 20 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşen yeniay, geçmişle bağlantılı yeni projeler getiriyor. Bir zamanlar başladığınız ama yarım kalmış işleri arşivlerden indirin. 11 Şubat’a kadar kendinize fazla yüklenmeyin. Merkür’ün burcunuzda geri hareketi kafa karışıklığı yaratabilir. 5 Haziran sonrası iş değişiklikleri, iş ve özel hayatta mükemmel iletişim göze çarpıyor. İlişkilerden yana oldukça şanslı bir dönemdesiniz. İş arkadaşlarınız, size her türlü imkanı sunan patronlarınız var.

BALIK
5 Mart Dolunayı ve 13 Eylül Güneş tutulması ilişkilerde hareketlilik getiriyor. Yeni bir işe başlayabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yürümeyen ilişkiyi bu sene sürüklemeye çalışmayın. 12 Ocak sonrası birkaç hafta sezgileriniz sayesinde pek çok başarı kazanabilir, hedeflediğiniz yerde olabilirsiniz. Bu dönemde enerjinizi boşa harcamayın, kendinize hayatınızda yer açın. Kişisel öncelikleriniz neler? İş mi, aşk mı yoksa hayatı keşfetmek mi? 17 Mart sonrası birkaç hafta iş gezileri, imzalar ve müşteri teklifleri için çok uygun. 17 Mart güneş tutulmasından önce sevmediğiniz işinizi bırakıp, 18 Mart sonrasında yepyeni sulara yelken açabilirsiniz. 24 Temmuz sonrası karşı tarafı çok ciddiye alıp keyfinizi kaçırmayın. 11 Ağustos sonrası bir yıl boyunca size güzel kapılar açacak varlıklı, iyi ve konumda yüksek kişiler sayesinde şans sizinle. Yılın ikinci yarısı ilişkilerden gelen fırsatlara kulak verin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!