Susan Miller - Dolunayın gölgesinde Aşkın kıyısında

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - Dolunayın gölgesinde Aşkın kıyısında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 12:21

16 Ocak’ta yaşanacak dolunay tüm burçlara güzel enerji getiriyor; Koç’ların evine hareket, İkizler’in iş hayatına kazanç katıyor. Başak ve Balık’larsa en romantik günlere hazır olsun.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/77864/2/1/25546750 /susan-miller-12012014

Karar zamanı
KOÇ
Hiç beklemediğiniz bir şekilde kariyerinizde bir parlama olacak. Teklif edilecek yeni pozisyon, yer değişikliğine sebep olabilir. 16 Ocak’taki dolunayın etkisiyle evde büyük bir kutlama yapabilir ya da güzel bir mobilya satın alabilirsiniz.

Yetenekleriniz parlayacak
BOĞA
Seyahate çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir ve yeni beceriler öğrenebilirsiniz. İsterseniz bunlardan sadece birini seçip üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. 16 Ocak’taki dolunay, yeteneklerinizin parlamasını sağlayacak.

Maddi gelişmeler ön planda
İKİZLER
Kendinizi maddi konulara yoğunlaştırın ve üzerinde durun. Patronunuzdan zam istediyseniz cevabını bu hafta verecek. Ya da avukatınız veya finansçınızla üzerinde çalıştığınız kontrat detayları bir sonuca varacak.

Haberin Devamı

Temize çekin
YENGEÇ
Bu günlerde bağlılık üzerine düşünüyorsunuz. Partnerinizin size karşı olan daha farklı ve yoğun ilgisi de bunu düşünmenize sebep olabilir. Dolunayın da etkisiyle bir ilişkiden ne beklediğinizi tekrar düşüneceksiniz. Eğer ilişkinizde problemler varsa yakın zamanda çözülecek.

Yeteneklerinizi gösterin
ASLAN
Başkalarına yardım etmeniz gerekiyorsa, işinizi çok iyi yapacaksınız. Bunun dışında önümüzdeki hafta herhangi bir konuda yeteneklerinizi göstermenin tam zamanı. Çünkü beklediğiniz ödülü almanız için bunu yapmanız şart.

En yaratıcı haftanız
BAŞAK
Kendinizi yaratıcılık bombası gibi hissedebilirsiniz. Bu yüzden aklınıza gelen en mantıklı konu üzerine yoğunlaşın ve kendinizi ona verin. Sonuçları harika olacak. Sevgiliniz varsa ya da yalnızsanız 16 Ocak’taki dolunayla birlikte ateşli, romantik bir gün sizi bekliyor. Sosyal aktivitelere mutlaka katılın.

İyi haberler yolda
TERAZİ
Bu hafta kariyerinize odaklanacaksınız. Özellikle dolunayla birlikte gelişim ve yükselişinizdeki anahtar noktayı keşfedeceksiniz. Zaten bir iş görüşmesi yaptıysanız, haftanın sonuna doğru olumlu yanıt alacaksınız.

Bol koşturmalı bir hafta
AKREP
Araştırma-geliştirme ve seyahat işleri bu hafta yoğunlukta. Akrep burçları genellikle araştırma işlerini severler, bu yüzden konu sizi çok heyecanlandıracak. 16 Ocak’taki dolunayın işinizi çok kolaylaştıracağını unutmayın.

Haberin Devamı

Harcamalara dikkat!
YAY
Banka hesaplarınız üzerinde çalışmanız, hatta bir finans uzmanından tavsiyeler almanız gerekebilir. Eğer bir projeniz için sponsordan para alacaksanız, sözleşmeyi çok iyi kontrol etmeyi unutmayın.

Meyveleri toplama zamanı
OĞLAK
Uzun zamandır hayatınıza olup bitenleri bir düzene koymak için çok uğraşıyor olabilirsiniz. Bu hafta çalışmalarınızın sonuçları yavaş yavaş ortaya çıkacak. Dolunayın da etkisiyle sevgilinizle ilişkinizin kuvvetlenecek.

Zor günler geride kaldı
KOVA
Hayatınızdaki bir projeyi sonlandırmanızla birlikte her şey yerine oturacak.Her ne kadar geriye yönelik özlemler duyacak olsanız da, karşınıza çıkacak yenilikler bu üzücü döneminizin kısa sürmesini sağlayacak. Sağlığınıza dikkat!

Haberin Devamı

Romantizme doyacaksınız
BALIK
Yılın en romantik dolunaylarından birini yaşayacaksınız. Hani hep ‘böylesi ancak filmlerde yaşanır’ dediğimiz türden. Bu sıralar maddi konularda endişeleriniz olabilir. Ama fazla büyütülecek bir sorun olmadığını unutmayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!