Seçim ilk turda biter

Güncelleme Tarihi:

Seçim ilk turda biter
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2023 07:00

Kılıçdaroğlu, dün akşam Habertürk’te, Atatürk Havalimanı’nda oluşturacakları Uzay Araştırmaları Merkezi için Türkiye’ye geleceklerini açıkladığı Eren-Fatih Özmen’in şirketine yönelik “CIA’den ihaleler aldığı” iddialarına yanıt verdi. “Gülünecek şey. Bunlar ticari şirket, müşterisi varsa üretip satarlar. MİT de dünyanın bir çok ülkesinden mal almıyor mu? Bunlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil mi? Erdoğan da zaten bunları davet etmiş. O zaman CİA falan yoktu, şimdi mi oldu? ” dedi.

Haberin Devamı

 

Özetle şunları söyledi:

(Selçuk Bayraktar’ın tepkisi) Atatürk Havalimanı yine uçuşlara açık olacak ama orada uzay ve havacılık araştırmaları da olacak. Son derece nitelikli insanlar olacak orada. Şampiyonlar ligi oluşturacağım dedim bunun için. (Baykarlar) Onlar da benim söylediğim şampiyonlar liginin bir parçası olacak. Uçak ürettiler, her türlü desteği vereceğiz. Teknofest’e gelmek istediğimi haber verdim herhalde çekindi, beni karşılamadı.

AYM KARARI VAR

(Demirtaş’ı serbest bırakacak iddiası) Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin kararı var. Anayasa Mahkemesi’nin kararı var. Siz hukuk devleti misiniz, o zaman bırakacaksınız.

(Oy oranları) İlk turda biter, kulislere güveniyorum. Sözüm var, 3 ay içinde Avrupa’ya vize kalkacak.”


BAKMADAN GEÇME!