Meral Akşener'den dikkat çeken çıkış: Manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Meral Akşenerden dikkat çeken çıkış: Manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 13:35

İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda CHP ile işbirliği için ret kararı çıkmıştı. Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, " Adına 'ittifak' dedikleri manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz. Bu kutlu mücadelede; milletimizden başka kimsenin takdirini beklemeden, milletimizden başka kimseye de hesap vermeden, hür ve müstakil olarak dimdik yürüyeceğiz" dedi." dedi.

Haberin Devamı

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde CHP ile işbirliğinin reddedilmesine değindi.

Akşener, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

'İYİ Belediyecilik' vizyonuyla millet için yaşanabilir şehirler inşa edeceklerini söyleyen Akşener, "Önümüzdeki süreçte tüm güçleriyle üzerimize gelecekler ama unuttukları bir şey var; biz bu filmi daha önce gördük. Biz şerbetliyiz, idmanlıyız, alışığız. O nedenle tankla da, topla da, tüfekle de gelseler bize vız gelir, tırıs gider. İYİ Parti olarak, kurulduğumuz günden beri millet iradesine saygı duymayanların nobranlığına, millete parmak sallayanların cüretkarlığına, 'Devlet benim' diyenlerle, 'Ben ne dersem o olur' diyenlerin şımarıklığına hiçbir zaman prim vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Adına 'ittifak' dedikleri manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz. Türk milletine ölümü gösterip, sıtmaya razı eden bu maskeli baloya boyun eğmeyeceğiz. Tarih korkakları değil cesurları yazar. Türk milletini, kendilerine mahkum zannedenlerin kurduğu bu tahterevalli düzenine karşı artık yeni bir safhadayız. Artık vakit, tarihi bir sorumluluğu üstlenme, şanlı bir mücadeleyi zaferle taçlandırma vakti. Bu kutlu mücadelede; milletimizden başka kimsenin takdirini beklemeden, milletimizden başka kimseye de hesap vermeden, hür ve müstakil olarak dimdik yürüyeceğiz

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!