Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor

Güncelleme Tarihi:

Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak Kabine Toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2022 17:17

Kabine Toplantısı için araştırmalar başladı. Kabine Toplantısı belirli tarihlerde düzenleniyor. Toplantının ardından alınan kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyuruyor. 4 Temmuz’da haziran enflasyon oranının açıklanmasının ardından memur ve emekli zam oranı netlik kazandı. Vatandaşlar bu gelişmenin ardından Kabine Toplantısı tarihine yoğun ilgi göstermeye başladılar. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, bugün var mı?

Haberin Devamı

Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Kabine Toplantısı en son 27 Haziran tarihinde yapılmıştı. Bu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kurban Bayramı'nın takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağını sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi. Henüz yeni toplantı tarihi belli olmadı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine Toplantısı en son 27 Haziran tarihinde yapıldı. Henüz bu hafta toplantının yapılıp yapılmayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.

SON YAPILAN TOPLANTININ ARDINDAN ALINAN KARARLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı'nın takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağını sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi. Öte yandan Erdoğan, Suriye'ye yeni harekat mesajı vererek, "Başladığımız güvenlik koridorumuzun eksiklerinin tamamladıktan sonra orada da harekatlara başlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman yapılacak Kabine Toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor

ÖĞRETMENLERE ATAMA MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öğretmen atamaları ile ilgili açıklaması şu şekildeydi:

Okulların tatil olmasıyla birlikte gençlerimizin yaz aylarını etkin bir şekilde değerlendirmesi için 2 uygulamayı başlatıyoruz. İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı kurumlar gençlerimize açık olacaktır. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi spor okullarına davet ediyoruz. Diğer müjdemiz de gönüllerince seyahat edebilmeleriyle ilgilidir. Yaşlı ve engelli bakım projemizi milli programa dönüştürmektir. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliğinden kişisel bakıma kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yaşlı ve engelli aylıkları da bayram öncesi ödenecektir. 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili süreç MEB tarafından başlatılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!