30 Ağustos zaferi

Güncelleme Tarihi:

30 Ağustos zaferi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2013 07:16

Mars, 27 Ağustos- 14 Ekim arasında Aslan burcunda. Bu durum, tüm burçların kariyerlerinde yeni bir döneme girmelerini, farklı atılımlar yapmalarını sağlayacak. Koç, İkizler, Aslan ve Akrep için şanslı bir dönem başlıyor. 30 Ağustos’ta herkese güzel haberler var.

Haberin Devamı

KOÇ
Havada aşk var
Yönetici gezegeniniz Mars, 27 Ağustos’ta Aslan burcuna giriyor. Bu aşk hayatınızda yeni fırsatların karşınıza çıkmasını sağlayacak. Eğer sevgiliniz varsa, aşkınız daha da güçlenecek ve ilk tanıştığınız günlerin kıpırtısını yeniden hissedeceksiniz. Bebek planlarınız varsa, harekete geçeceksiniz. Kariyerinizde de yaratıcı bir dönem başlıyor.

BOĞA
Değişime hazır olun

Mars’ın etkisiyle aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek için gerekli enerjiyi içinizde hissedeceksiniz. Yeni bir eve taşınma, dekorasyonda değişiklik yapma ya da alım-satım gibi işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 30 Ağustos anlaşma imzalamak için en uygun gün. Haftanın başında aşk hayatınızda beklenmedik değişiklikler olabilir.

İKİZLER
Daha fazla seyahat
Son dönemde yaptığınız harcamalar, artık son bulacak. Finansal durumunuz düzelecek. 27 Ağustos sonrasında daha fazla seyahat etme şansı bulacaksınız. İş hayatınızdaysa en yetenekli konu olduğunuz iletişim sayesinde çok iyi bir döneme giriyorsunuz. 30 Ağustos’ta çok kârlı bir anlaşma ya da seyahat gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Harcamaları kısın
Mars’ın enerjisini de ardınıza alarak son dönemde birçok başarılı işe imza attınız. Ancak gezegenin Aslan’a doğru hareketiyle, daha sakin bir döneme giriyorsunuz. Daha az tempolu ancak daha huzurlu olacaksınız. Çeşitli ödemeler gündeme gelebilir, finansal durumunuzu dengelemek adına gereksiz harcamalardan kaçının.

ASLAN
Şanslı bir dönem başlıyor
Mars, 27 Ağustos’ta burcunuza giriyor ve 14 Ekim’e kadar Aslan’da kalacak. Bu yüzden çok şanslı bir dönem. Dizginleri elinize alacak, olayları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Hayata geçirmek istediğiniz fikirler ve projeler varsa, şimdi tam zamanı. Mars’ın enerjisini de arkanıza alarak, her istediğinizi elde edebileceksiniz.

BAŞAK
Üreticiliğiniz artacak
Bir Başak olarak hem takım çalışmasında hem de bireysel işlerde oldukça başarılısınız. Ancak Mars’ın yıldız haritanızdaki hareketiyle, 15 Ekim’e kadar artık tek başınıza çalışmak isteyeceksiniz. Üreticiliğiniz de büyük ölçüde artacak. Bu hafta en şanslı gününüz 30 Ağustos. Güzel haberler alacak, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçireceksiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ
Daha az stres
Temmuz ayında kariyeriniz konusunda birçok karar almak durumunda kaldınız. Yeni bir işe ya da projeye grime konusuna enerji harcadınız. 27 Ağustos itibariyle daha az stresli günler sizi bekliyor. Ev ve iş hayatınız arasında denge kuracaksınız. Aklınızdaki projeleri de daha sakin bir ruh haliyle, aklıselim bir şekilde yürüteceksiniz.

AKREP
Hayallerinizdeki iş geliyor
İki yıldır kariyer atağındaydınız. Değişik tekliflerini aldınız, iyi projelere imza attınız. Mars’ın yardımıyla, Ekim gibi tüm çabalarınızın karşılığını alacak, hayallerinizdeki pozisyona ulaşacaksınız. Asla mümkün olmayacağını düşündüğüz fırsatlar karşınıza çıkacak. Sabredin, gayet iyi gidiyorsunuz. Bu hafta şanslı günleriniz 28 ve 30 Ağustos.

Haberin Devamı

YAY
Güzel haberler yolda
Mars’ın Aslan burcuna girmesiyle seyahat planları gündeme gelebilir. Tatiliniz ister egzotik bir adaya, ister yakınınızdaki bir sahile olsun çok eğleneceğiniz garanti. 15 Ekim’den sonra yeni projeler üzerinize yağacak, onun için bu süreyi dinlenmeye ayırın. 30 Ağustos günü Merkür’ün Jüpiter’le buluşması yüzünden güzel haberler alacaksınız.

OĞLAK
Yüklü bir para geliyor
Bu hafta önceliğiniz finansal konularda. Elinize yüklü bir ödeme geçebilir, mortgage ya da kredi başvurusu yaptıysanız onaylanabilir. Yeni bir ev ya da araba alma fikri gündeme gelebilir. Eğer boşanma ya da ortaklığı bitirme konusunda anlaşma imzalamak üzereyseniz, süreç normalden daha fazla uzayabilir, hazırlıklı olun.

Haberin Devamı

KOVA
Yeni ortaklıklar yolda
Mars 27 Ağustos’ta ortaklık evinize giriyor ve 14 Ekim’e kadar orada kalacak. Bu yüzden sevgilinize normalden daha fazla ilgi gösterebilir ya da yeni bir iş ortaklığını düşünebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmekte biraz zorlanabilirsiniz, olaylar kendi kontrolünüz dışında gelişebilir. Ama endişelenmeyin, ciddi bir durum yok.

BALIK
Yoğun çalışma temposu
Sizi çok tempolu çalışmak durumunda kalacağınız bir dönem bekliyor. Uzun saatler boyunca, belki de hafta sonu çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yapmıyorsanız, patronunuzla konuşup fazla mesai ücretleri konusunda pazarlık yapın. En romantik gün, 30 Ağustos. Cep telefonunuza aşk dolu bir mesaj gelebilir.

BAKMADAN GEÇME!