TEOG tercih sonuçları için MEB'den resmi tarih!

Güncelleme Tarihi:

TEOG tercih sonuçları için MEBden resmi tarih
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 11:21

TEOG tercih sonuçları konusunda açıklama detayları araştırılmaya devam ediyor. Lise eğitimi alacak olan yüz binlerce öğrencinin merakla araştırdığı konular arasında yer alan TEOG tercih sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından adayların erişimine açılacak. Peki, tercih işlemlerini yapan ve bu sonuçları dört gözle bekleyen adaylar için netice ne zaman belli olacak? İşte, TEOG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı

Haberin Devamı

TEOG tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı güzel bir lisede okuma hayali kuran öğrenciler tarafından araştırılan konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. MEB tarafından gerçekleştirilen TEOG tercih işlemlerinin ardından sonuçların açıklanması bekleniyor. Peki, TEOG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

TEOG LİSE TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TEOG yerleştirme sonuçları, 11 Ağustos 2017 tarihinde erişime açılacak. Aynı zamanda yine 11 Ağustos 2017 tarihinde boş kontenjan bilgileri de MEB tarafından paylaşılacak.

TEOG LİSE TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ

14-18 Ağustos 2017 - ( Saat 17.00 ) Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
21 Ağustos 2017 - Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Sonuçlarının İlanı
21-25 Ağustos 2017 ( Saat 17.00) - Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
28 Ağustos 2017 - Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarının İlanı
28 Ağustos-06 Eylül 2017 (Saat 17.00) - Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Tercih Başvurularının Alınması
08 Eylül 2017 - Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Sonuçlarının ve Taban Puanların İlanı

Haberin Devamı

TEOG LİSE TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

TEOG Yerleştirme Sonuçları 11 Ağustos 2017'de açıklanacak. TEOG yerleştirme sonuçlarını adaylar yerleştirme işlemi sonucunda öğrenim görmeye hak kazandıkları okulları MEB'in internet sitesinden görebilecek. TEOG yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr/ http://oges.meb.gov.tr/ ve https://e-okul.meb.gov.tr/ adreslerinde ilan edilecek. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek. Öğrencilere ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!