Eğitim Bir-Sen, öğretmenleri sınava hazırlayacak

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Bir-Sen, öğretmenleri sınava hazırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2013 15:59

Eğitim Birsen, Türkiye genelinde 'Sınava Hazırlık' adlı 40 bin kitabı, öğretmen ve şube müdürlerine dağıtarak sınava hazırlayacak.

Haberin Devamı

Eğitim Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Zinnur Şimşek, öğretmen ve şube müdürlerine yönelik kursların başlayacağını belirterek, “Mili Eğitim Bakanlığı’nın Yönetici Atama Yönetmeliği'ni yayınlaması ve sınav şartı getirmesinden dolayı Eğitim Bir-Sen harekete geçti. 29 Aralık tarihinde yapılacak olan Müdür Yardımcılığı Sınavı ile Müdürlük Sınavı için üyelere yönelik hazırlık kursları ve kursa katılanlara Eğitim Yöneticiliği Sınavlarına Hazırlık Kitabı’nı ücretsiz olarak dağıtacağız” dedi.

Bin 700 şube müdürlüğü kadrosu boş

Şube Başkanı Zinnur, müracaat eden üyelere toplamda 30 saatlik kurs vereceklerini kaydetti. Zinnur, şunları anlattı: “Toplam 265 sayfa olan kitabı üyelerimize takdim edeceğiz. Görevde yükselme sınavı, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illerinde yapılacak. Türkiye genelinde bin 700 şube müdürlüğü boş olduğu için sınav sonucu atama yapılacak. Erzurum’dan bin 600 kişi müracaat etti. Yine ayrıca müracaat eden üyelerimize 30 saatlik eğitim kurusu vereceğiz. Eğitim kursları 17 Kasım tarihi itibariyle başlayacak olup, 5 hafta sürecek. Her hafta sonu pazar günleri yapılacak. Buradaki amaç, üyelerimize destek olmak ve katkı sağlamak adına böyle bir çalışma başlattık. Eğitim Bir Sen teşkilatları çalışmalarıyla üyesinden tam not almış teşkilatlardır. Üyemiz yine teşkilatımızın fedakârlığına şahit olacak. Sınava hazırlık kitabı sadece Eğitim Bir Sen üyelerine teşkilatımız aracılığı ile sunulacak ve Eğitim Bir Sen’e üye olmanın avantajı bir kez daha hissedilecek. Genel merkezimiz aracılığıyla tüm üyelerimize hizmet sunmak amacıyla çalışmamız da devam ediyor.”

BAKMADAN GEÇME!