Educashow başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Educashow başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 10:13

Educashow 9’uncu Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. Fuara dünyadan ve Türkiye’den yaklaşık 150 kurum ve 300 marka katılacak. Eğitim teknolojileri alanında güncel konular, uzman katılımcıların eğitimci ve öğrencilerle bir araya geleceği sohbet buluşmalarında ele alınacak.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenecek fuarın basın toplantısında konuşan Educashow Genel Müdürü Orçun Fida, bu yıl özellikle öğretmenleri kucaklamak istediklerini söyledi. Fida, “Fuarda öğretmenlerin faydalanabileceği birçok atölye ve sohbet bölümlerine yer vereceğiz. Öğretmenlerin eğitim teknolojileri ve ekipmanlarını tanımaları gerekiyor ki, öğrenci ve okul idarecilerine bunları anlatabilsinler. Fuarda robotikten, 3 Boyutlu yazıcılara, engelli çözümlerinden yeni eğitim tekniklerine kadar tüm alanlardaki yeni gelişmeler tanıtılacak” diye konuştu.

ONLARCA ATÖLYE

Educashow 9’uncu Okul Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı’nda bu yıl dört gün boyunca ‘AB Proje Yazımı ve Sertifika Programı’, ‘Fen Eğitiminde Nanoteknolojik Teknolojik Yaklaşımlar’, ‘Maker Eğitimi’, ‘LEGO Education ile Kodlama’ gibi birçok farklı konuda atölyeler düzenlenecek. Alanında uzman isimlerin vereceği atölyelerde özellikle eğitimcilere odaklanılacak.

Haberin Devamı

SOHBET BULUŞMALARI

Fuarda, başarı, kişiselleştirilmiş öğrenme ve eğitimde gelecek gibi konularda sohbet buluşmaları da yer alacak. Futurist Ufuk Tarhan, ‘Eğitime Gelecek Ol’, çocuk gelişimi alanında çalışan Dr. Amin Hosseini ‘Eğitimde Yeni Modeller’ konularında eğitimcilerle bir araya gelerek, kişiselleştirilmiş öğrenmeyi anlatacak.

YÜZLERCE ŞİRKET VE KURUM STANT AÇACAK

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek fuar boyunca seminer, atölye ve sohbet buluşmalarının yanı sıra eğitim teknolojileri alanında faaliyetler yürüten onlarca şirket de yeni ürünleri tanıtmak için stant açacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) standında Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve FATİH projesi ile ilgili tanıtımlar yapılacak. Fuarda ayrıca yeni eğitim uygulamaları ve donanımları da çeşitli etkinliklerle tanıtılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!