Bakan Selçuk'tan ilk gün mesajları

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2020 10:06

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulöncesi ve birinci sınıflar için uyum haftası başlarken sosyal medyadan iki mesaj paylaştı. İlk mesajında, "Çok bekledik ama kavuştuk" diyen Bakan, ikinci mesajında "Okulların açılmasına geçmişte hiç birimiz bu kadar sevinmemiştik. Şükür" ifadesine yer verdi.

Haberin Devamı

Bakan Selçuk, “Çok bekledik ama kavuştuk. Tedbirlerimiz alındı, okullarımız hazırlandı, öğretmenlerimiz ve 1. sınıf öğrencilerimiz güvenle buluştular. Zil çalsın, İstiklal Marşı’mız okul bahçesinde yankılansın; ders ve eğitim başlasın, çocuklarımız sıralarında yerini alsın ve #yaşasınokulumuz” dedi.

BAKAN ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK'TAN SİYAH ÖNLÜKLÜ PAYLAŞIM
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, okullarda yüz yüze eğitimin ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıflarda haftada bir gün şeklinde başlatılmasıyla ilgili Twitter hesabından, 1985'te siyah önlük ve okul çantası ile çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Bakan Selçuk, "O gün olduğu gibi bugün de çok heyecanlıyım. Okullarımız çocuklarımızla sınıflarımız onların sesleriyle şenlenecek. Maskelerimizi unutmuyoruz. Mesafemize ve temizlik kurallarına dikkat ediyoruz" uyarısında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!