2015-DUS ek yerleştirme tercihleri başladı

Güncelleme Tarihi:

2015-DUS ek yerleştirme tercihleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 10:33

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2015-DUS) Sonbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 15–21 Ocak tarihleri arasında ÖSYM’nin internet adresinden bireysel olarak yapılacak. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.

Haberin Devamı

ÖSYM Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda şöyle denildi:
“Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2015-DUS) Sonbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 15–21 Ocak tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapılacak. Ek yerleştirme, 2015-DUS Sonbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2015-DUS Sonbahar Dönemi Tercih İşlemleri Genel Bilgileri’nde yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak. Ek yerleştirme kontenjanlarına başvurabilmek için aşağıdaki koşulların tümünün karşılanması gerekiyor:

- 2015-DUS ilgili dönemi sınavına girmiş olmak,

- 2015-DUS ilgili dönemi sonunda hiçbir programa yerleşmemiş olmak,

- Yerleştirmede esas alınacak Ağırlıklı Mesleki Bilgi Sınavı Puanı 45 ve üzerinde olmak.

Haberin Devamı

Ek yerleştirme ücreti 15 TL. Ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan ‘ÖDEMELER’ alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacak. Banka/ATM’den ödeme yapılmamalı. Adayların, bu ücreti tercih işlemlerinden önce yatırmış olması gerekiyor. Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.”

2015-DUS Sonbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tabloları 
Özel Koşul ve Açıklamalar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!