New York ve İstanbul’u birleştirdiler

Güncelleme Tarihi:

New York ve İstanbul’u birleştirdiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 20:50

Boğazİçİ Üniversitesi (BÜ) mezunları, akademisyenleri ve New York’ta yaşayan yaklaşık 300 davetli, New York Halk Kütüphanesi’nde bu yıl üçüncüsü yapılan galada buluştu.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu BÜ mezunu Jülide Ateş İskeçeli’nin yaptığı gecenin onur konuşmacıları, PepsiCO İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ümran Beba ile sanatçı, Hürriyet köşe yazarı Gülse Birsel oldu. Gecenin başlangıcında kısa bir konuşm yapan Birsel, “Komedi, dünyada bolca olan trajediyi komediye dönüştürmek, umutları olan, ve daha da önemlisi gelecek için hayalleri olan insanlara sunmaktır” dedi.

Ümran Beba ise yaptığı konuşmada, PepsiCO gibi çok uluslu bir şirkette dünyanın dört bir yanında çalışırken Boğaziçi Üniversitesi’nin kendisine sağladığı vizyonun önemini vurguladı. Beba, farklı kültürlere ve fikirlere açık olarak tartışmayı ve yeni değerler yaratmayı kampusta öğrendiğini söyledi.

‘HAYAL ETMEYİ ÖĞRENDİM’

Boğaziçi Üniversitesi’nin kendisine hayal kurmayı da öğrettiğini kaydeden Birsel, “Ülkemizde ve dünyada ne olursa olsun, hayaller kurmaya devam edelim ve Boğaziçi’nin bize öğrettiği gibi, bu hayalleri gerçekleştirme cesaretimizi koruyalım” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!