Roblox Brookhaven 1 Mart Cuma yani bugün silinecek mi, kapanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Roblox Brookhaven 1 Mart Cuma yani bugün silinecek mi, kapanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2024 16:39

Roblox Corporation tarafından geliştirilen bir çevrimiçi deneyim platformu Roblox Türkiye’de oldukça seviliyor. Roblox Brookhaven modu ile ilgili sosyal medyada bazı iddialar ortaya atıldı. Roblox Brookhaven 1 Mart Cuma yani bugün silinecek mi? sorusu da çıkan iddialar ardından araştırılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Son yılların en popüler çevrimiçi oyun platformlarından Roblox’un Brookhaven modunun kapatılacağına dair çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı. 1 Mart 2024’te Roblox Brookhaven kapanıyor mu? sorusu da bu bağlamda merak ediliyor.

ROBLOX BROOKHAVEN 1 MART’TA SİLİNECEK Mİ, KAPANACAK MI?

Son günlerde sosyal mecralardan Roblox Brookhaven’ın silineceğine dair iddialar ortaya atılmaya başlandı. Daha sonra ise bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Roblox Brookhaven'ın 1 Mart'ta silineceği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor yani kapanmayacak. Bu paylaşımlar oyunseverleri kandırmak amacıyla yapıldı.

ROBLOX BROOKHAVEN NEDİR, NASIL OYNANIR?

Brookhaven RP, Wolfpaq tarafından oluşturulan Roblox için ücretsiz bir rol yapma deneyimidir. Oyunun ilk adımı bir araba oluşturmaktır. Arabanın rengini değiştirmek için Robux'a ihtiyaç vardır. Ardından, ilk evinizi inşa edebilmek için boş bir arsaya gitmek gerekir. Araba ve ev alındığında, oyun sever kendi dünyasını oluşturur.