Nathan Redmond kimdir? İşte Nathan Redmond'un biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Nathan Redmond kimdir İşte Nathan Redmondun biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 14:16

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Southampton forması giyen Nathan Redmond ile ciddi şekilde ilgileniyor. Oyuncunun kulübüyle yapılan görüşmelerde önemli mesafe alınırken siyah beyazlı ekip transferi kiralık olarak bitirmek istiyor. Bu gelişmenin basına yansımasının ardından Nathan Redmond'ın biyografisi merak konusu oldu. Peki, Nathan Redmond kimdir?

Haberin Devamı

Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon sadece 1 dakika sahada kalabildi. İşte, Nathan Redmond'un biyografisi...

NATHAN REDMOND KİMDİR?

Tam adı Nathan Daniel Jerome Redmond olan futbolcu, 6 Mart 1994 tarihinde İngiltere'nin Birmingham kentinde dünyaya geldi.

Futbola Birmingham altyapısında başlayan Jamaika asıllı İngiliz futbolcu; Burton Albion (kiralık) ve Norwich formalarını giydikten sonra 2016 yılında 13.5 milyon Euro karşılığında Southampton'a transfer oldu.

İngiliz ekibiyle 7. sezonunu geçiren Redmond, bu sezon sadece 1 maçta 1 dakika süre aldı. Nathan Redmond'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

28 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro.

Haberle ilgili daha fazlası: