Merkür Retrosu o tarihte sona erecek... Merkür Retrosu ne zaman bitecek?

Güncelleme Tarihi:

Merkür Retrosu o tarihte sona erecek... Merkür Retrosu ne zaman bitecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2022 11:23

Merkür astrolojide iletişim, ifade, konuşma, anlaşmalar, elektronik eşya, eğitim, ulaştırma, ticaret ve kardeşleri temsil eder. Bu gezegen gerilerken iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar, elektronik aletlerin bozulması, eğitim ve sınavlarda zorluklar, seyahatlerde gecikmeler, yolculuklarda eşya kayıpları, ticari konularda anlaşmazlıklar, kardeşler arası iletişim problemleri gibi etkilerin ortaya çıkması beklenir. Peki, Merkür Retrosu ne zaman bitecek?

Haberin Devamı

Her yıl iki veya üç kez gerçekleşen Merkür Retro’su 2022 yılında 4 kez gerçekleşecek. 10 Eylül tarihinde Terazi burcunda meydana gelecek Merkür Retro’su, 3 Ekim günü Başak burcunda tamamlanacak. İşte, Merkür Retrosu hakkında bilinmesi gerekenler...

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTECEK?

Her yıl iki veya üç kez gerçekleşen Merkür Retro’su 2022 yılında 4 kez gerçekleşecek.

10 Eylül tarihinde Terazi burcunda meydana gelecek Merkür Retro’su, 3 Ekim günü Başak burcunda tamamlanacak.

MERKÜR RETROSUNUN ETKİLERİ

Merkür düşünce, iletişim ve akıl gezegenidir. Bilgiyi işleyen, sözlü olarak iletişim kuran ve çevremizde olup bitene bir anlam ifade eden bir geçiştir. Örneğin, çevrenizde birisi size önemli bir şey anlatıyor ve siz bunları kaydedecek bir şey bulamıyorsunuz ve bu panikle anlatılmak isteneni de kaçırıyorsunuz gibi düşünmelisiniz. Kaydetmiyoruz veya onları doğru bir şekilde anlamıyoruz. Ayrıca, bilgisayarların veya teknolojik sistemlerinin bozulması Merkür gerilemesinde oldukça fenomen bir durum olarak bilinir.

Haberin Devamı

Gezegenler gerilemeler olarak hareket ettiklerinde, görevleri de içe döner. Bu, özellikle Merkür ile bağlanan alanlarda, yaşamımıza iç içe geçme ve yansıtma zamanı olabilir.

Merkür iç enerjisi bizi bu sorgulama sürecinde destekleyerek hiç aklımıza gelmeyen şeyleri sorgulatabilir.

Ayrıca, bunları başlatmak için en iyi an olmasa bile bize bazı yenilikçi fikirler verebilir. Yaşamın bu alanlarını daha iyi tanıyarak dinlememizin zamanıdır.

Çünkü Merkür gerilemesinin ne zaman gerçekleşeceğini önceden bildiğimiz için, takvimimizde, projelerimiz ve hedeflerimizle yolda kalmamıza yardımcı olacak güçlü bir işaretleyici haline gelebilir.

Örneğin, her Merkür gerilemesinde iletişim, karar verme, mesleki yaşam, seyahat, vb. İşlerimizde nasıl yaptığımızdan bir ay önce kendimize sorabilir ve bu işlerde tamamlamak istediğimiz herhangi bir iş olup olmadığını kendinize sorabilirsiniz.

Hata yapmanıza neden olan kafa yapınızı ve hayat görüşlerinizi bu Merkür gerilemesinde değiştirebilirsiniz. Bazı şeyleri telafi edemeyebilirsiniz ama en azından bir daha tekrarlamamanıza olanak sağlayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası: