Korkuteli Belediyesi hangi partide? Antalya Korkuteli Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? 2019 Korkuteli yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli Belediyesi hangi partide Antalya Korkuteli Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden 2019 Korkuteli yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 15:10

Türkiye yerel yönetimleri belirlemek için 2024 yılında sandık başına gidecek. Seçimler yaklaşırken, Antalya Korkuteli Belediyesi'nin hangi partide olduğu merak konusu oldu. Peki, Korkuteli Belediyesi hangi partide? Antalya Korkuteli Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? 2019 Korkuteli yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

Korkuteli Belediyesi'nin hangi partide olduğu 2024 yerel seçimlerine giderken merak konusu oldu. Sandığa gidecek seçmenler yaşadıkları ilçe belediyesinin hangi partide olduğunu araştırıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre 2019 yerel seçimlerinde Korkuteli'de 39.578 oy kullanıldı. İşte Antalya Korkuteli 2019 yerel seçim sonuçları...

KORKUTELİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Korkuteli Belediyesi için 43.282 seçmen oy kullandı. Yapılan seçimler sonucunda %35,94 oy oranı ve 13.496 oy sayısıyla belediye seçimini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kazandı.

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANI ÖMER NİYAZİ İŞLEK KİMDİR?

Korkuteli’nin eski müftülerinden Oyunyeri mahallesi doğumlu İslam alimi Yoyluzade Hüseyin Hilmi Efendi’nin oğlu olan Bozova Karataş köyünün öncü çiftçilerinden ve ilk meyvecilerinden Hacı Muhittin İŞLEK’in torunu Ömer İŞLEK 01.01.1976 yılında doğmuştur.

Haberin Devamı

İlk Orta ve Lise eğitiminin ardından vatani görevini Ankara Genel Kurmay Başkanlığı Özel hizmetlerde yapmıştır. Milliyetçi ve muhafazakâr bir ailede büyüyen Ömer İŞLEK, vatan ve millet sevdası ile ilgili duygularını lise yıllarında gitmeye başladığı Ülkü Ocaklarında pekiştirmiştir.

Askerlik dönüşü araştırma ve danışmanlık faaliyetleri, siyasi danışmanlık, seçmen davranışları ve siyasi strateji üzerine çalışmalarına başlamıştır.

Türkiye genelinde Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, Ticaret Odası ve Sanayi Odası seçimleri başta olmak üzere bugüne kadar 40’ın üzerinde seçim kampanyası yürütmüştür.

Türkiye geneli ve yerel yönetimlere yönelik kamuoyu araştırmaları, stratejik planlamalar ve anketler doğrultusunda birçok bakan, milletvekili, müsteşar, belediye başkanı ve bürokrata danışmanlık yapmıştır. Tüm bu çalışmalar döneminde yerel yönetimler için hazırladığı projelerle, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği fonlarından yüksek miktarda hibelerin çalışma yaptığı bölge halkına kazandırılmasına öncülük etmiştir.

Bu projeler sayesinde ilgili belediyelerin bütçelerine hibe cinsinden önemli katkılar sağlayan Ömer İŞLEK, özellikle bölgedeki gençlerinin iş sahibi olmasına vesile olmuştur. 2012 yılında kurulan MEKAM (Medeniyet ve Kültür Araştırmaları Merkezi) kurucu yönetim kurulu üyesi ve halen siyaset ve halkla ilişkiler bölüm başkanlığını yapmaktadır.

Haberin Devamı

Ömer İŞLEK evli olup Tunahan, Murathan ve Selimhan isimli 3 çocuk babasıdır.

Antalya Korkuteli seçim sonuçları 2024

Antalya Seçim Sonuçları 2024

Seçim Sonuçları 2024

Seçim Sonuçları