Instagram ve Twitter çöktü mü? 16 Ocak Instagram ve Twitter neden yavaş? İşte Instagram ve Twitter'da son durum...

Güncelleme Tarihi:

Instagram ve Twitter çöktü mü 16 Ocak Instagram ve Twitter neden yavaş İşte Instagram ve Twitterda son durum...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2023 14:57

Instagram ve Twitter erişim sorunu 16 Ocak'ta kullanıcıların gündemine geldi. "Twitter ve Instgram neden açılmıyor" ve "Twitter ve Instgram çöktü mü?" soruları, sosyal medya platformuna erişim sağlayamayan kullanıcıların gündemini oluşturuyor. Zaman zaman uygulamaya erişimde ya da uygulama üzerinden durduruldu hatası ile karşı karşıya kalabilen kullanıcılar soruları ile de cevap aranan konuyla ilgili araştırmalarını gerçekleştiriyor. Peki, 16 Ocak 2023 Twitter ve Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?

Haberin Devamı

"Twitter ve Instgram neden açılmıyor ve çöktü mü?" sorusu, erişim sorunu yaşayan bazı kullanıcılar tarafından arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Yaşadıkları sorun üzerine 'Twitter açılmıyor' ve 'Twitter'a neden girilmiyor' gibi sorgularla konuya cevap arayan pek çok kişi, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştiriyor. İşte, bu kapsamda son bilgiler...

16 OCAK 2023 TWİTTER VE INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Popüler sosyal medya platformu Twitter'da ve Instagram'da global raporlamalar çerçevesinde herhangi bir sorun olmadığı belirtiliyor.

Bölgesel ya da kullanıcı hesabı bazlı sorunlar neticesinde akış yenileyememe gibi sorunlar olabiliyor.

Bu tarz durumlarda ise kullanıcıların tarayıcı ve uygulama önbelleklerini temizlemeleri, sorunun çözümüne imkan tanıyabiliyor.

Haberin Devamı

Twitter'da ve Instagram'da global ya da bölgesel bazda geneli kapsayan bir sorun yaşanması halinde haberimiz güncellenecektir. 

Haberle ilgili daha fazlası: