Güzellik ürününü kullanan genç kızın bütün vücudu florasan pembeye dönüştü!

Güncelleme Tarihi:

Güzellik ürününü kullanan genç kızın bütün vücudu florasan pembeye dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 11:24

İngiltere menşeli kozmetik markası mağazalarından gelen güzel kokularla ünlüydü. Ürünlerinin doğallığı ve ev yapımı olmasıyla öne çıkıyordu. Fakat görünen o ki ne kadar doğal olsalar da ürünleri yanlış kullanırsanız beklenmeyen sonuçlarla karşılaşabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Birleşik Krallık'ın Liverpool kentinde yaşayan Abi Shenton banyo yapmak için mağazadan pembe top şeklindeki üründen aldı. Eve gelip banyo yaptığında inanılmaz bir şok yaşadı. Tüm vücudu flamingo pembesine dönmüştü ve yıkayarak geçmiyordu. Paniğe kapılan genç kız hemen markanın twitter hesabına twit attı.Twit şöyle:

Güzellik ürününü kullanan genç kızın bütün vücudu florasan pembeye dönüştü

“Sadece hızlı bir soru. Ürünleriniz insan vücudunu florasan pembeye dönüştürüyor mu?” 

Maalesef zavallı kızın bunu insanlara açıklayacak bir bahanesi bile yoktu. Onlara güneş yanığı bile diyemezdi çünkü olay ocak ayının ortasında gerçekleşmişti.

MARKA HEMEN İRTİBATA GEÇTİ

Markanın kızla irtibata geçmesi uzun sürmedi ve hemen twite cevap verdiler. Görünen o ki onlarda en az genç kız kadar şokta gözüküyorlardı.Twit şöyle:

Haberin Devamı

Güzellik ürününü kullanan genç kızın bütün vücudu florasan pembeye dönüştü

“Iykk lütfen Birleşik Krallık'taki arkdaşlarımızla irtibata geç onlar sana bu konuda yardımcı olacaklardır KALP”

Marka Abi’ye bu kadar arkadaşça yaklaştıktan ve küçük kalp emojisi gönderdikten sonra Abi nasıl sinirli olabilirdi ki? Firma gerçekten çok ilgili davranmıştı. Daha sonra işin aslı anlaşıldı.

Güzellik ürününü kullanan genç kızın bütün vücudu florasan pembeye dönüştü

YANLIŞ KULLANIM

Aslında en başta markaya kızılacak bir neden yoktu. Abi direktifleri doğru okumamıştı ve ürünü yanlış kullanmıştı. Bu çok basit bir hataydı fakat büyük sonuçlara yol açtı. Eminiz genç kız bundan sonra direktifleri daha dikkatli okuyacak.

Daha sonra abi bu yalnız anlaşılmayı düzeltti.

 

HATASINI DÜZELTTİ

Olayın patlamasıın ardından genç kız hatanın kendisinde olduğunu anlatan yazıyı bir güzellik sitesinde paylaştı:

Bu ürün köpük banyosu için değildi. Doğru ptosedürü uygulamak için onu su ile seyreltilip kullanmak gerkiyordu. Fakat ben onu bir sabun zannettim ve tüm vücudmu ve yüzümü onunla ovdum (neden saçlarımın kuruduğu anlaşılıyor). 3 gün geçtikten ve bir çok banyo yaptıktan sonra artık pembe değilim!

Haberin Devamı

Ben ürünü yanlış kullanmışım. Bu markayı seviyorum ve oradan alışveriş yapmaya devam edeceğim. Kötü olan tek şey ürünü alırken nasıl kullanmam gerektiğinin bana söylenemesiydii. Orda çalışan yardımsever bir arkdaşım limon zeytin yağı ve yüzyıkma jeli ile vücudumdaki pembeliği çıkarmama yardım etti.

Haberle ilgili daha fazlası: