Eve Dönüş 9.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 9.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 12:03

Eve Dönüş dizisi 9.bölümüyle ATV ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. ATv'nin sevilen dizisi Eve Dönüş'te heyecan bitmiyor. Eve dönüş merakla beklenen 9. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında.

Haberin Devamı

Eve Dönüş 9.bölüm fragmanı yayınlandı.Yapımcılığını Yalçın Şen'in üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın yaptığı, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı Eve Dönüş dizinin başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaşıyor. 

Eve Dönüş 9.bölüm FRAGMANI İZLE



EVE DÖNÜŞ'ÜN SON BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Kürşat, bulduğu kolyeyle artık Leyla'nın Pınar ile bağlantısı olduğundan emindir. Leyla, Kürşat'ın bu şüphesini yok etmek için onu Aşıklar Tepesi'ne götürür. Uçurumun kenarında hatırladıklarının etkisiyle yıkılan Kürşat, teselliyi Leyla'nın yakınlığında bulur.

Onların bu yakınlaşmasını gizlice izleyip fotoğraflayan İpek, bu durumu Yusuf ile yakınlaşmak için kullanır. Leyla ve Kürşat'ın birlikte fotoğraflarını gören Yusuf'un, Leyla'ya olan güveni iyice sarsılır. Genç adam İpek ile birlikte Vedat ve Leyla'nın ilişkisini araştırmaya başlar. Bu araştırma Yusuf'u Vedat'la ilgili yeni bilgilere de ulaştıracaktır.

Haberin Devamı

Kürşat'ın Leyla'ya yapacağı beklenmedik teklif karşısında genç kadının Yusuf ile arası açılırken, yaşanan durum karşısında kendini kaybeden Canan, ise tüm sinirini Elif'ten fazlasıyla çıkarmaya devam eder. Leyla'nın teklifi kabul etmesiyle konakta bütün dengeler değişecektir.

Haberle ilgili daha fazlası: