Eve Dönüş 8.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 8.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 14:43

ATV'nin sevilen dizisi Eve Dönüş 8.bölüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Eve Dönüş dizisinde heyecan bitmiyor. Eve dönüş merakla beklenen 8. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Yalçın Şen'in üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın yaptığı, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı Eve Dönüş dizinin başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin paylaşıyor. Eve Dönüş 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

EVE DÖNÜŞ 8.BÖLÜM FRAGMANI İZLE



EVE DÖNÜŞ'ÜN SON BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Kürşat'ın itmesiyle merdivenlerden düşen Canan hastaneye kaldırıldı ve bebeğini kaybetti. Olan biten her şeyden kendini suçlayan Kürşat,  polise gidip her şeyi itiraf etti.

Yusuf, Cengizhan'ın cesedini götürüp bilinmedik bir yere gömer. . Hem cesetten hem de Oflaz'dan kurtulmak için bir plan kurar. Elif ise yaptığı onca şeye rağmen Canan'ın başına gelenler için çok üzgündür. Hastaneye gidip ziyaret eder.

Psikolojisi daha da bozulan Canan, Elif'e kötü davranmaya devam eder. İpek'in ise Yusuf'tan vazgeçmeye niyeli değildir. Leyla'yı Yusuf'la ilgili kışkırtır. Leyla her ne kadar İpek'in yanında bozuntuya vermese de, baş başa kaldıklarında Yusuf'la kavga eder.