AÖF sınav tarihleri belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav tarihleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:21

AÖF öğrencileri kayıt yenileme işlemlerinin geçtiğimiz hafta 23 Ekim Cuma günü sona ermesinin ardından öğrenciler AÖF sınav tarihlerini merakla beklemeye başladı. Açıköğretim sınav tarihleri açıklandı. Peki AÖF sınavları ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

AÖF kayıt yenileme 23 Ekim Cuma günü akşamı sona erdi. 2015-2016 AÖF Akademik Takvimi belli oldu. Yüzbinlerce yeni aday ve AÖF Öğrencileri için merak konusu olan 2015-2016 AÖF Akademik Takvim Sınav Tarihleri açıklandı.

AÖF SINAV TARİHLERİ
-Kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrenciler için sonbahar dönemi vize sınavları 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

-Güz dönemi vize sınavlarının ardından ise 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde güz dönemi final sınavları yapılacak.

-AÖF öğrencilerinin bahar dönemi vize sınavları 16 - 17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

-İkinci dönem ilk sınavlarının ardından ise 28 - 29 Mayıs 2016 tarihlerinde yaz dönemi final sınavları yapılacak.

AÖF sınav tarihleri belli oldu


AÖF SINAV MERKEZİ DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN SON TARİHLER

-Güz Dönemi Ara 23 Ekim 2015 Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, güz dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.

-Güz Dönemi Dönem Sonu 13 Aralık 2015 Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, güz dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.

-Bahar Dönemi Ara 4 Mart 2016 Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, bahar dönemi ara sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.

-Bahar Dönemi Dönem Sonu 17 Nisan 2016 Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, bahar dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilir.

Haberin Devamı

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde yeni kayıt yaptıran ve kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup öğrenciler Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra dört oturumda sınavlara katılmaktadırlar.

SINAVA GİRMEK İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİDİR?
-Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
-Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait kartlar)
-Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
-Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.
-Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.

 

Haberle ilgili daha fazlası: