Akşam saatlerinde engellenmişlik hissi hakim

Güncelleme Tarihi:

Akşam saatlerinde engellenmişlik hissi hakim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 15:32

Sabah saatlerinde dalgın, kararsız veya isteksiz olabiliriz ya da yanıltıcı kişilere veya etkilere dikkat etmemiz gerekiyor. Öğle saatleri rahat akıyor, sezgilerimiz kuvvetli ve akılcı düşünebiliriz, ama akşama doğru engellenmişlik hissi baskın olabilir, sınırlandırılmış veya depresif hissedebiliriz.

Haberin Devamı

Bugün Yay burcuna geçecek olan Venüs ise, önümüzdeki birkaç hafta için bizi yeniliklere ve seyahatlere açık hale getiriyor. Sosyal açıdan hareketli, belki flörtöz ve yeni kişilerle tanışmaya açık günlerde olacağız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın

KOÇ
Büyüme ilerleme şansı bulabileceğiniz, zor hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz veya belli hedeflerinize ulaşabileceğiniz üç haftalık süreçtesiniz. 

BOĞA
Belli konuları doğru şekilde sevk ve idare etmek için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız. Bunun için, etrafta dramatik tavırlarla dolaşan kişileri dahi yatıştırabilecek bir serinkanlılık gerekebilir. 

İKİZLER
Önümüzdeki üç hafta boyunca, ilişkilerinizde veya iş birlikleriniz karşı tarafın olumlu ve ikna edici özelliklerine odaklanmanız ve sıkıntı veren veya sızlanan taraflarını görmezden gelmeniz, karşınızdaki kişilerin daha uyumlu ve iş birlikçi olmasına yardım edecektir.

YENGEÇ
Etrafınızdaki kişilerle mizah yoluyla bağlantı kurmayı seversiniz, normal koşullar altında, ama önümüzdeki birkaç hafta isteklerinizi yerine getirtmek için kendinizi defalarca hatırlatmanız veya bazı şeyleri tekrarlamanız gerekebilir. 

ASLAN
Aşk hayatınızda size karşı koymanın imkansızlaşacağı veya yaratıcılık gerektiren işlerde sizle rekabetin giderek zorlaşacağı bir kaç haftalık süreçtesiniz sevgili Aslanlar. 

BAŞAK
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı birkaç haftalık süreçtesiniz. Bu esnada uzlaşmaya çalışırken, ödün vermekle kendini kurban etmek arasında büyük bir fark olduğunu hatırlamanızda fayda var. 

Haberin Devamı

TERAZİ
Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda rüzgarın sizi desteklediği ve başarıya açık üç haftalık süreçtesiniz. BU alanda, koşuşturmalarınız artabilir. 

AKREP
Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerle bağlantılı iş birliklerinizi ilgilendiren konularda koşuşturmalarınızın artacağı birkaç haftalık süreçtesiniz. BU avantajlı dönemi başkaları için zaman harcamak yerine kendi isteklerinize odaklanarak geçirmenizde fayda var.  

Haberin Devamı

YAY
Önümüzdeki bir kaç hafta boyunca gözler üzerinizde. Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir. Güzelliğiniz ve yaratıcılığınız üzerinizde olacaktır.

OĞLAK
İlişkinizi, kariyerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda kesin adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz. Yeni bir yıl geliyor ve siz hedefleri olmadan yaşayamayan Oğlak burcu insanısınız, ama astrolojik açıdan hızınız bu anlamda daha da fazla arttırılabilir. Dikkat! 

KOVA
Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız. Uzun vadeli hedeflerinizi oltaya koyabileceğiniz ve o noktaya vardığınızda isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz etkiler devrede.

Haberin Devamı

BALIK
İmajınızı güçlendirebileceğiniz ve toplum içerisinde daha fazla ilgi göreceğiniz günlerdesiniz. Dolayısıyla, zamanınızı doğa yürüyüşleri yapmakla değil, size katkısı olacak işlerle geçirmenizde fayda var. 

 

BAKMADAN GEÇME!